Рецепта за зелено капучино с мента

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Препоръчано

Доста ни писна от айряна и таратора, а напоследък трудно се справяме с топлинното изтощение. Ако и вие имате същия проблем, ви предлагаме да опитате една рецепта за здравословно и тонизиращо зелено капучино. Ето как става.

Необходими продукти:
300 гр. замразен грах
100 мл. готварска сметана
100 мл. прясно мляко
2-3 стръка мента
сол
смлян черен пипер

Начин на приготвяне:
Сварете замразения грах с 1 с.л. захар и 500 мл. вода. Оставете на котлона след завиране за около 10 минути. Готовият грах се прехвърля в каната на кухненския робот или блендер и се пюрира, заедно с накълцаните листа мента и част от бульона. След това добавете млякото и сметаната и разбийте отново, докато не се получи мека пяна. Накрая капучиното се поръсва се със смлян черен пипер, посолява се на вкус и се поръсва с няколко листа мента.


 

Коментари към "Рецепта за зелено капучино с мента":
Най-четени
Реплика на сватбената рокля на Кейт Мидълтън се продава в H&M Реплика на...

И е абсурдно достъпна!

19:50 | 04-11-18| Виж цялата статия
 
Кристина Агилера се появи без никакъв грим за последната си фотосесия Кристина Агилера се...

Певицата е почти...

15:55 | 04-12-18| Виж цялата статия
 
10 знака на езика на тялото, че вашият брак или връзка са в беда 10 знака на езика на...

№ 5 и 8 са особено показателни

13:29 | 04-20-18| Виж цялата статия
 
Джинджифилова Лимонада – Антиоксидант Джинджифилова...

И още съставки за напитки и...

18:37 | 04-11-18| Виж цялата статия
 
Започна филмовият фестивал „Master of Art” Започна филмовият...

Къде – София, Пловдив и...

14:22 | 04-13-18| Виж цялата статия
 
10 неща, които ще донесат късмет в дома ви 10 неща, които ще...

Може да поискате да...

18:25 | 04-17-18| Виж цялата статия
 
Близките приятели споделят едни и същи мозъчни особености, казва науката Близките приятели...

Но вие вече знаете това, нали?

13:02 | 04-19-18| Виж цялата статия
 
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg