Рийз Уидърспуун споделя, че прекратяването на връзка, изпълнена с психически тормоз, я е" променило напълно"

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Рийз Уидърспуун разказва  за предизвикателствата да имаш връзка, изпълнена с насилие, по време на  емоционално интервю с Опра Уинфри.

Актрисата е попитана от партньорката (Опра) си във филма „Wrinkle in Time– „Гънка във времето”  2018-та, кое е най-трудното решение което е трябвало да вземе, за да последва съдбата си като част от неделния сегмент  на предаването „Супер душа” на Опра Уинфри.

Актрисата заяви, че е била подложена на "психологическа и вербална" злоупотреба по различни поводи в миналото и сподели коя е била точката на пречупване, когато събира сили да си тръгне.

„Дойде момент, в който последната капка в чашата преля и нямаше връщане назад.” - продължава тя в интервюто, в което участва и актриса и комедиантка Минди Кейлинг.

„Мозъкът ми просто превключи и вече знаех, че макар и да е много трудно, не може да продължава повече.”

Уидърспуун разкрива, че раздялата я променя "на клетъчно ниво", и това увеличава нейната амбиция и енергията й, защото ако не го беше направила то връзката щеше да й отнеме цялото самочувствие.

"Бях твърде млада ", разказва тя. "Нямаше как да бъда човекът, който съм днес.”

"Нито една от  тези ситуации не е лесна ... Изяждан си от съмнения, особено ако някой подрива самочувствието ти.”

41-годишната звезда продължи, казвайки, че опитът й е една от причините, да направи” Big Little Lies”” Големите малки лъжи” и как всички други актриси във филма са били засегнати от  някаква форма на насилие.

"Имаше редица преживявания, но нямаше жена, която да не е била засегната от някакъв вид насилие, нито една от тези жени!", каза Уидърспун. "И затова решихме да направим това шоу."

Уидърспуун, Уинфри и Кейлинг са и на корицата на списание „O,The Oprah Magazine”, в което те  обсъждат сегашното движение „#MeToo” – И аз също и инициативата „Time's Up” - Времето свърши.


 

Коментари към "Рийз Уидърспуун споделя, че прекратяването на връзка, изпълнена с психически тормоз, я е" променило напълно"":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg