Сбъдни мечта, подари щастие!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Ако ви попитат какво ви прави щастливи, най-вероятно отговорите ще бъдат: любов, пари, кола, стройна фигура... И сигурно ще сте прави... донякъде! Истинското щастие, всъщност, е състояние на духа и не се ограничава във времеви граници. То е път, а не цел! И всеки може да бъде истински щастлив! Как, вижте ТУК.

Обградени от предразсъдаци, скрупули и тревоги, често ни е страх, да опознаем себе си и да изберем своя начин да бъдем щастливи. Действителността или по-точно грозният облик, в който я виждаме, сякаш ни е обгърнала в мрак от проблеми и безнадежност. Това, което ни трябва е само един малък лъч от светлина, достатъчно ярка, за да освети душата ни и да видим истинското й лице. Не това, което ни налагат, не това, което другите казват, че „трябва” да бъде. А лицето, изпълнено с любов, щастие, блаженство и безкрайни възможности.

Ние открихме този лъч в лицето на една позитивна, усмихната и изпълнена с енергия млада дама! И за наша истинска гордост, тя е българка и живее в страната ни. Казва се Нина Рей и е първият консултант по щастие в България!

Тя не вижда нашата действителност като подла игра със зарове и пионки. Напротив, Нина търси добротата и красотата във всеки човек. И по-важното – помага му да ги открие сам за себе си, подава му ръка, за да стъпи на своя път на щастието. Смело можем да я наречем мисионер! И като всеки такъв, тя иска да се развива, да се усъвършенства, за да става все по-добра в своята мисия. Това за нея не е просто стремеж – това е нейна мечта!

Скоро Нина разбира за трансформиращ семинар, воден от един от най-добрите в тази област – Кут Блаксън, който ще се проведе в 11 дни на остров Бали. В него тя вижда възможността за сбъдване на мечтата си – да стане максимално полезна на другите! За пътуването и разходите са нужни 11 000 долара.

В България, съвсем оправдано разбира се, се събират пари предимно за изоставени и болни деца, стари хора и хора в неравностойно положение. Това първоначално доста разколебава Нина Рей в идеята й да помоли за помощ при събирането на нужните средства. Дори й вменява чувство за вина. Но точно тогава тя разбира, че всъщност това е проблемът на повечето хора: „Какво ще кажат другите?”! Затова приема кампанията като предизвикателство. Ако успее, не само ще бъде по-всеотдайна и помагаща на хората. Тя ще амбицира всички нас да не се отказваме от целите си! Не е нужно да чакаш болест или нещастие, за да поискаш помощ!

Ако дори за секунда сте повявали, че за щастието и добротата няма граници. Ако и вие като нас смятате, че всеки има право на подкрепа в борбата за своите цели без значение от пол, възраст и социално положение, помогнете на Нина да сбъдне мечтата си! По този начин ще подарите щастие на още хиляди хора тук, в България!

Запознайте се по-подробно с нейната мисия да раздава щастие на www.nina-ray.com
 


 

Коментари към "Сбъдни мечта, подари щастие!":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg