Седмичен хороскоп Везни, Скорпион, Стрелец

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Везни

От 23 септември до 22 октомври

Всички искат да контактуватс вас тази седмица, Везни. Излъчвате отзивчивост и комуникативни вибрациив неделя, когато Луната растевъв вашия знак. Трудно е да се доверитена собствената си интуиция във вторник, когато управляващата Венера застава срещу финансово ориентирания Плутон. Припомнете сида възстановитефинансовите си планове в четвъртък, когато Плутон става директен.

Планетата на прераждането е тук, за да ви помогне да се освободите от стари модели. Преценете какво ви притеснява от 24 април, когато Плутон премина в ретрограден, и продължете напред. Отделете малко време, за да избягате от света, започвайки от четвъртък, когато патрона на вашия личен, вътрешен растеж Меркурий навлиза в магнетичния Скорпион. Ако сте се спрели на някоя нова изгора, ще я привлечете с топлотата си в петък, когато вашата планета, управляваща романтиката - Марс навлезе във Везни.

Скорпион

23 октомври до 21 ноември

Светът се ориентира малко по-лесно в понеделник, когато Луната се издига в Скорпион. Останалата част от зодиака разсъждава по вашия начин и чрез вашето разположение на духа, което ви улеснява да взаимодействате с другите до сряда.Разговорите, съсредоточени около вашите романтични връзки, стават съвсем актуални във вторник, когато романтичната Венера застава срещу, управляващия Плутон.Постарайте се да направите чувствата си ясни, тъй като сте склонни да ги прикривате. Вашата съ-управляваща планета Марс, навлиза в справедливия знак на Везните в петък, като ви дава ново желание и сили за екипна работа. Съсредоточете се върху сътрудничество с партньори по време на този социален транзит.

Стрелец

22 ноември до 21 декември

Ще се почувствате малко извън играта във вторник, когато Венера, покровителят на вашето здраве и благосъстояние се изправи срещу духовния Плутон. Може да е по-добре да се откъснете от тълпата и да се погрижите за себе си по време на този предизвикателен транзит. Ще бъдете в състояние да се съвземете и да възвърнете веселата си енергия в сряда, когато Луната расте в Стрелец.Задоволете нуждите си от разнообразие, като актуализирате списъка си с книги за четене и филми за гледане или планирайте следващото си пътуване или среща до петък.

Плутон, вашият покровител на лично израстване става директен в четвъртък, което ви позволява да тръгнете по нов път към преоткриване на себе си. Меркурий, отговарящ за кариерата и любовта ви, навлиза в решителния Скорпион в четвъртък, добавяйки нов поглед и стратегия към вашия професионален и личен живот. Ако сте мечтали да създадете нова реалност за себе си, използвайте този транзит, за да удвоите усилията си.


 

Коментари към "Седмичен хороскоп Везни, Скорпион, Стрелец":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg