Секси дупе за по-малко от месец!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Моето тяло

Много мъже поставят хубавото дупе на челните места в класацията на най-привлекателните части от женското тяло. Паралелно с това, обаче, при повечето дами именно то е доста проблемна зона. Причините са много – лоша храна, заседнал начин на живот, генетична обусловеност, недостатъчен прием на вода и др. А връщането на добрата форма на седалището изисква специални упражнения, доста усилия, време, желание, упоритост, ограничения... Или пък… НЕ!

 

Всъщност всяка една от вас може да се радва на секси дупе, при това без да се поти часове наред в залата! За по малко от месец ще се сдобиете със изваяни задни части при това и без целулит. Единственото, което трябва да направите, е да се доверите на процедурите с VelaShape™, които специалистите от Medefect предлагат. Повече информация ще намерите ТУК.

 

А ние накратко ще ви разкажем за революционния уред VelaShape™, който направи живота на хиляди жени по света по-щастлив! Комбинация от светлина и радиовълни прониква през кожата в достатъчна дълбочина за да повлияе цялостно върху проблемните (мастни) клетки. Описаният светлинно-енергиен ефект се засилва от свойството на уреда VelaShape™ да прави масажен и неинвазивен вакуум, който активизира циркулацията на лимфата в тялото и детоксификира третираните зони, до които иначе не достига достатъчно кислород. Както всички знаем, една от причините за поява на целулит са токсините в човешкия организъм. По този начин уредът не само въздейства върху видни проблеми, но и успешно предотвратява появата на такива.

 

Процедурите могат да се прилагат на различни части на тялото – бедра, ръце, талия, корем, ханш и др. При това са абсолютно безболезнени, дори приятни и не нарушават нормалния ритъм на ежедневието ви. Отивате, правите си процедурата и готово. Няма период на възстановяване. Но пък има резултати. И то какви!

 

Само след 6-8 процедури обиколката на дупето ви ще е значително намаляла (до -7.5 см!), а целулитът – силно редуциран или направо изчезнал. Ние, мили дами, наричаме това истинско чудо. И силно ви препоръчваме още сега да направите крачка към красивото си тяло, като се запишете за процедури с VelaShape™ ТУК. Крачка, която не изисква усилия, лишения и гарантира бързи и шеметни резултати!


 

Коментари към "Секси дупе за по-малко от месец!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg