Сексуална и любовна съвместимост според годините ви на раждане (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Продължаваме с описанието на съюзите между различните природни елементи. Открийте вашия и този на партньора според годините ви на раждане и вижте какво ви очаква.

 

Вода и Дърво

Много добре си помислете дали не е време да започнете общ бизнес. Вие сте чудесен екип, разбирате се с поглед и много добре се допълвате. Водата веднага усеща, ако на Дървото му е станало скучно и на момента предлага нещо вълнуващо. Изобщо и в бизнес, и в любовен и в сексуален план вие сте чудесна двойка.

 

Вода и Земя

Водата предпочита флирта, съблазняването, играта на думи. Земята предпочита делата. Водата мечтае за романтика, Земята се отвращава от празните думи и лигавите жестове. Трудно ще бъде на тази двойка да оцелее. Но винаги има начин – кое е хем романтично, хем не изиска говорене и любовни признания? Музиката! Това е съветът към вас – слушайте хубава музика, правете секс на музика, вечеряйте на музика. Може и да ви е странно, но тази дребна подробност много може да ви помогне в любовта.

 

Огън и Огън

Обикновено любовта между тези два елемента пламва за части от секундата. Разраства се бурно и дори води до зависимост един от друг. Възбуждат се само от намек. Сексът е чудесен. И връзката като цяло може да е такава, стига да разберат, че ежедневните задължения трябва да се поемат и от двамата. Обичате да си правите пас, но това води до излишно напрежение. Забавленията вървят и с отговорности. Направете си график и си го спазвайте. И още нещо – понякога трябва да се съгласите, че просто не сте съгласни с другия, а не да му налагате своето мнение. Невъзможно е – и двамата сте прекалено силни характери.

 

Огън и Земя

Вие определено сте интересна двойка. Има какво да научите от другия и вашият съюз ще ви е полезен, но едва ли ще е дълготраен. Срещате проблеми почти във всяка сфера. Огненият нрав идва малко в повече на спокойната Земя. В любовта сте като бурно дете и улегнал възрастен. Единият иска сигурност, другият – адреналин и разнообразие. В секса също се разминавате. Можете да останете заедно, ако Земята прояви достатъчно търпение и изчака Огъня "да порасне“ емоционално.

 

Огън и Дърво

Двойка с всички перспективи за щастлив живот. Дървото се възхищава на интересните подходи на Огъня. А Огъня оценява естетичната натура на Дървото. Интимният живот също е чудесен. Дървото много умело успява да запали искра и в най-големия студ. Проблемите между вас са абсолютно тривиални и няма нищо непреодолимо. Освен едно – ако Дървото прекалено много се отдели в своя свят и престане да дава нужното внимание на своя партньор. Огънят веднага ще потърси емоция на друго място.

 

Дърво и Дърво

От два еднакви елемента се очаква да си приличат доста. И при вас на пръв поглед е така, но и двамата знаете, че в тази привидна хармония има много пукнатини. Защо се получава така? И двамата живеете в собствените си представи за идеален живот и действителността ежедневно ви удря шамари. Трябва добре да си поговорите какво точно е „идеален живот“ за всеки един от вас и може ли да отговорите на очакванията си. Но поне сексът е наред. Дори и когато стане еднообразен, пак ще ви действа супер удовлетворяващо.

 

Дърво и Земя

Между вас има магнетично привличане и за щастие то се дължи не на кое да е, а на собствените ви различия. Можете да станете хармоничен Ин и Ян, ако просто се приемете такива, каквито сте и не се стремите да се моделирате взаимно. Сексуалната ви енергия е на една вълна и се радвате на чудесни интимни ласки. Има един интересен съвет към вас и той е да държите купа с плодове във всяка стая, най-вече в спалнята. Смята се, че те ще ви напомнят колко красиви неща могат да създадат Дървото и Земята.

 

Земя и Земя

Едва ли има двойка, която така добре да си пасва в леглото. Обичате експериментите, не се срамувате от голотата и сте способни да си доставяте страхотно удоволствие. Като цяло съюзът ви може да бъде успешен, но ще трябва да се справите с най-голямата заплаха за него – вашата ревност. И при двамата е направо болестно състояние! Съветът към вас е да си купите поне няколко антики и да ги поставите на видно място в дома. Те ще донесат уравновесение и спокойствие в любовта ви.

 

Останалите комбинации, можете да видите тук!
 


 

Коментари към "Сексуална и любовна съвместимост според годините ви на раждане (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg