Силата на Жената

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Жената освен прекрасно създание, радващо света затова, че просто я има, притежава сила, която всеки рано или късно разбира!

Днес жената е изправена пред много повече предизвикателства и има много повече отговорности, с които доказа как успява да се справи.

Може сама да върти домакинството, да гледа своите деца, да ги дарява с много любов, да ги възпитава, да работи неуморно и да бъде любима.

Но нека погледнем силата на жената и от друг ъгъл. Или къде всъщност наистина е нейната сила. Защото наистина е Жена.

Нежност

Нежността, която може да излъчва Жената, да бъде неин подход в общуването, е сила, на която учи света как да бъде едно по-хубаво място, защото я има. Качеството, което, показвайки колко крехка е, я прави по-силна отколкото дори за миг може да си помисли.

Слабост

Да си позволи да е слаба, всъщност показва колко силна може да бъде. Като жена и личност, която не затваря прекалено дълго вратите към това да бъде закриляна. Да има силата да покаже своята уязвимост понякога.

Ще позволи на своята чувствителност да живее и да се съхрани. И след това да успее да се изправи и отново да увери колко много още може.

Красота

Красотата на една Жена е нещо, което дава неповторима естетическа наслада. Най-силната красота е женската красота. Способна е да разтопи целия свят. Когато една жена я притежава и външно, и вътрешно, е вярно – че красотата ще спаси света!!!

Ум

Острият и красив ум правят Жената още по-красива и силна!!!

Любов

Ако една нежна и красива жена има и голямо сърце, способно да обича, да дарява любов, да насища света с най-прекрасната и чиста емоция! Тогава женската сила е нещо, което никой не може да отрече и да не усети.

Да бъде майка

Тук силата на жената не може да бъде сломена. Тя е изначална нейна същност и смисъл да съществува.

Каквото и описание за величието на майчината ласка и закрила да се даде, ще бъде вярно, вероятно защото силата на майката е необятна и велика.

Загадъчност

Способността на жената да излъчва мистериозност, е много магнетично и силно оръжие за нежната половина на човечеството.

Често се повтаря въпросът какво искат жените. Е, няма как напълно да разберете. Защото жената може да бъде отново и отново преоткривана!!!

Емоционална интелигентност

Ако я носи, ако я усъвършенства, няма как да не усетите колко голяма и неоспорима е силата на Жената.

Интуиция

Едва ли силата на женската интуиция подлежи на съмнение. Когато закриля. Когато отглежда своята рожба. Когато обича своя любим…


 

Коментари към "Силата на Жената":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg