Скандални снимки! Ето с какво са заети линейките, за да не се отзовават бързо на повикване

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Случвало ли ви се е да имате нужда от спешна помощ и да ви се налага да чакате линейката с часове? Ако не, най-искрено ви пожелавам никога да не ви се случва. Но всички ние сме чували реални истории, как забавената линейка е пожертвала нечий човешки живот. Чува ли сме и единственото оправдание за това – няма достатъчно линейки, всички са били заети.

На какви снимки, обаче, се натъкнах днес във Фейсбук? "Другарите" от Бърза помощ спасяват животи! Ама такова спасение му хвърлят, че се чудиш ядосан ли си, или направо отчаян.

 

Явно някой доста на зор е бил, чак пред умиране, за да му занесат гардероба, пералнята и мивката!!!

Представяте ли си, приятели, недай си Боже някой да звънне в бърза помощ и да му кажат, "Ами нашите екипи са по адреси, сега ще видя дали са доставили всичките мебели и дали има свободен за да ви обслужи и вас". Забавно, нали?

Е да, но на тези, които наистина търсят помощ за спасяване на човешки живот - НЕ ИМ Е ЗАБАВНО!

Не им е забавно и да слушат лелката, която едва ли не я бият да отиде на работа, за да вдига телефонната слушалка и да каже "Здравейте, с какво мога да ви бъда полезна". А тя предпочита да крещи, как така ти, нахалнико, не им влизаш в положението. Ако пък можеш да се оправяш сам, най-добре. Така ще има гориво в линейките ,за да могат да си превозват багажчето!!!

Крайно съм възмутен, драги приятели, защото преди време, когато ги биха, а те лъжеха, че са отишли на време, аз ги подкрепях. А то после какво се оказа – оправдания. Не им плащали достатъчно, малко бил персоналът и т.н. Хайде, моля ви, а да взимат пари под масата редом с полицаи и политици могат, нали?

Силно се съмнявам че "Хипократовата клетва" се спазва и какво би се случило ако клетвите настигаха хората? Как спят въобще, когато са имали шанс да спасят човешки живот, а не са се отзовали?! Със сигурност има съвестни и добри лекари и медицински персонал (дано са повече). Но хората от снимката за мен са истински позор. По-лошото е, че съвсем не са еденици.

Ами "МИЛИТЕ" здравни министри, кога най-после ще въведат ред в здравната ни система и къде отиват парите ни за здравни осигуровки?!

Честно да си кажа, имам много въпроси и всичките ме водят до летище София.

Оставям отговорите на вас. И единственото, за което се моля, е, докато тези мижави душици разтоварват мебели и уреди, да не е имало някой, който наистина спешно се е нуждаел от линейка...

 

Вижте още:

Бруталната истина за ваксините

Предсоящият ПРОВАЛ на българските медии
 


 

Коментари към "Скандални снимки! Ето с какво са заети линейките, за да не се отзовават бързо на повикване":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg