Солните лампи може да са ключът към щастието вкъщи

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Изборът ви за обзавеждане на дома е важен разбира се, но не само заради външния му вид. Докато някои дизайнерски решения неволно ви правят ексцентричен, други могат да бъдат изключително полезни за здравето ви. Звучи твърде добре, за да е истина? Позволете ни да ви представим лампите от хималайски соли (или да ви ги припомним, ако  вече знаете за тях).

Какво представлява лампата от сол? Парчета от чиста хималайска сол са поставени върху електрическата крушка и образуват геометрични фигури, които отделят хипнотизиращо оранжево сияние, в тон с цветовата гама на Хелоуин. И ако тези лампи датират от края на 80-те години, сега са на път да направят голямо завръщане в интериора.

Какво е полезното им действие? Кристалните лампи генерират отрицателни йони, които неутрализират токсините и прочистват въздуха. Това е същата естествена реакция, която осигурява чист въздух в горната част на водопад или след буря със светкавици и гръмотевици.

Предполага се че всеки най-вероятно има електрически устройства като компютри и микровълнови печки в дома си, които са свързани с проблеми като стрес и неспокоен сън. Тъй, че е време да вземете мерки за контрол върху качеството на въздуха у дома. Хората, ползващи солни лампи споделят за някои ползи като подобряване на алергии и повишаване на общото настроение, според Wellness Mama.

И ако физическите ползи за здравето все още не са ви убедили, да си вземете солна лампа, техният уникален дизайн ще го направи. Те са версия за възрастни на така нар. лава лампи за деца, (изобретени през 1963-та от Едуард Крейвън Уокър). Поставянето на една солна лампа във всяка стая в дома ви може да е перфектната и полезна украса за Хелоуин и определено ще впечатли вашите гости.  


 

Коментари към "Солните лампи може да са ключът към щастието вкъщи":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg