Специален поздрав за всички кифли, копнеещи за нови цици! (Видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Замисляла ли си се някога, кукло, че докато седиш и търсиш решението на най-големия си проблем, който не ти позволява да мигнеш вече втора седмица, а именно „Колко кубика да си сложа – 300 или 400?“, някъде далеч от полезрението на засъхналата ти вчерашна спирала, има хора, чието съвършенство не се измерва с обема на вафлите, а с този на съзнанието? Тези хора, кукло, външно са криви, грозни и уродливи и най-вероятно в живота си няма да изпиеш нито едно кафенце с тях, но притежават нещо, което ти никога няма да имаш – душа! Тя е толкова голяма и необятна, че вътре дерзания за смисъла на женската цица, изглеждат като комедия от Молиер.

Не, кукло, не си се замисляла за тези хора, едва ли и сега ще го направиш! Но, аз искам да те запозная с няколко от тях. Пък дано ти светне, че красотата не е въпрос на медицина, а на себеусещане.

И моля те, спести си слюнчести коментари от типа на: „Шо за тъпотияяяяяяя, т`ва че имам силикон и съм поддържана жена не ме прави лишена от самосъзнание и душа!“ По-добре замълчи, кукло, защото каквото и да казваш, каквото и да правиш, каквото и да виждаш в огледалото, отвътре си оставаш просто един зле гримиран Тартюф!


 

Коментари към "Специален поздрав за всички кифли, копнеещи за нови цици! (Видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg