Спечели си страхотна кафемашина с онлайн играта на Tchibo!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Ползите от кафето отдавна са ни добре известни – предпазва от рак на кожата, намалява риска от диабет, намалява болките в мускулите, освобождава ни от стреса, а за щастие на много суетни дами – и предотвратява появата на акне. Но наред с положителните влияния върху организма ни, има и още нещо, което нито един любител на напитката не би отрекъл. Усещането, отпивайки от добре приготвено кафе, е несравнимо!

 

От сутринта, когато именно то ни дава позитивен старт на деня, през обяда, когато ни вдъхва нови сили в службата, до приятната му компания в сбирките по здрач с любимите хора. И може би точно, защото кафето е неразделна част от ежедневието ни, е важно то да бъде с наситен аромат и отлични вкусови качества. Да гали сетивата и да носи онова неповторимо чувство за силен заряд и мотивация.

 

Но как се прави хубаво кафе? Ами с хубав сорт добре изпечени зърна и хубава машина! И тук е моментът  да ви зарадваме с една чудесна новина. Можете да приготвяте страхотно кафе всеки ден, защото приятелите от Tchibo раздават награди!

 

Ето ТУК е тяхната забавна игра, която ще провери и концентрацията ви. Отнема само няколко секунди, а с всяко участие вие се включвате в томбола с награди - 2 еспресо машини DE LONGHI всяка седмица. А всички, включили се през целия период на играта, участват и за големите награди – 3 кафемашини PHILIPS – SAECO FULLY AUTOMATIC.

 

Категорично няма по-лесен начин да се спечели страхотна награда, страхотно кафе и страхотно настроение!

 

Не му мислете, играйте ТУК още сега. От нас – успех!
 


 

Коментари към "Спечели си страхотна кафемашина с онлайн играта на Tchibo!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg