Станеш ли на 30, край на диетите!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

След като прекрачат границата на 30-те жените може и да стават в пъти по-сексуални, но относно отслабването, нещата стоят точно по-обратния начин. От този период нататък да се сдобиеш със секси тяло с помощта на диети става все по-трудно!

Дори по-лошо! Според британски изследователи за жените над 30 години няма почти никаква надежда да се сбогуват с излишните килограми с помощта на каквито и да било диети. Горчивата истина е, че с напредването на възрастта хората не губят, а по-скоро започват постепенно да трупат килограми. И дори най-„вълшебните” диети не са способни да обърнат хода на времето.

Звучи доста крайно, но това заключение е направено на базата на научни изследвания сред цели 25 хиляди мъже и жени. И резултатите от тях са категорични – ако в средна възраст човек започне да наддават на тегло, с годините тази тенденция само ще се влошава, независимо от диетите, на които той се подлага!

Пет хиляди от участниците в експеримента са били родени през 1946 г., а 20 хиляди - в края на 50-те години на миналия век. Оказало се, че хората и от двете групи започнали да се сбогуват със своето секси тяло през 80-те и от този момент нататък никакви диети не помогнали, за да се справят наистина с излишното тегло.

Един от ръководителите на изследването - Ребека Харди, обяснява, че дори дадени диети да дадат положителен резултата, ефектът секси тяло ще бъде само временен! Според статистиката само 10% от хората на средна възраст са постигнали добри резултати след диети, но в повечето случаи, най-много след година, те отново наддават на килограми.

Според авторите на изследването единственото спасение от този порочен кръг не са драстичните диети, а здравословният начин на хранене. Не си мислете, че ако сте в разцвета на 20-те и можете да си похапвате чипс без сериозни последствия за фигурата, това няма да ви се отрази в по-късен етап от живота! Нездравословното хранене лесно се превръща в навик и затова хората от рано трябва да се научат как да доставят на организма си полезни храни.

За целта, вместо от сега да се впускате в драстични диети, вижте тук, кои са идеалните храни за секси тяло!


 

Коментари към "Станеш ли на 30, край на диетите! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg