Страхотно място в центъра на София! Ресторант НАРОДЕН ТЕАТЪР ИВАН ВАЗОВ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано
Страхотно място в центъра на София! Ресторант НАРОДЕН ТЕАТЪР ИВАН ВАЗОВ

Попаднахме на уникална находка и бързаме да я споделим с вас, приятели! Находката се нарича – Ресторант НАРОДЕН ТЕАТЪР„ИВАН ВАЗОВ”.


Озовахме се там съвсем случайно и непринудено – след поредната постановка, която гледахме в театъра. Изненадахме се от възможността да бъдем така близо до актьорите, които в продължение на час и половина сме гледали на сцената.


В ресторанта се насладихме на наистина изкусителни ястия и артистична атмосфера! За доброто ни настроение допълнително се погрижи и екипът от професионалисти, безусловно добрата кухня и интериорът на салона.


Тръгнахме си с куп спомени от приятните мигове и щастливи, че сме открили място в сърцето на София, което е подходящо за романтични вечери с незабравими залези, спокойни следобеди или /дискретни/ вечери. Ресторантът се оказа и безкрайно подходящ за организиране на делови срещи, годишнини и частни партита. А, най-уникалното е изключително разумните цени, които предлага заведението. 

 

За допълнителна информация и резервация можете да разгледате и фен страницата на ресторанта във Фейсбук тук


И не забравите да се усмихнете и да поздравите, ако покрай вас мине с усмивка Антон Радичев, Владимир Карамазов, Георги Мамалев, Александра Василева, Аня Пенчева ...
 


 

Коментари към "Страхотно място в центъра на София! Ресторант НАРОДЕН ТЕАТЪР ИВАН ВАЗОВ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg