Стюардесите са най-секси според мъжете!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Забелязали ли сте как мъжката част от пътниците в самолета внимателно набюдават указанията на стюардесите?

Това едва ли е, защото са толкова загрижени за своята безопасност, тъй като най-вероятно вече знаят всички инструкции наизуст! Просто намират дамите със самолетни униформи за изключително прилекателни!

Според статистически данни на Центъра за сексуално здраве в Париж, цели 75 % от господата, поне веднъж в живота си са имали сексуални фантазии със стюардеса.

Този занаят измести дори медицинските сестри и секретарките в класацията за най-секси професия.

В началото на пътническата авиация, за уюта и конофортния полет на хората са се грижили предимно мъже. Днес нещата стоят доста по-различно! Не само, че жените отдавна са изместили мъжкото съсловие в това, но и работата им съвсем не се ограничава единствено в любезното сервиране на чай и кафе.

Все повече авиокомпании държат момичетата им да изглеждат колкото се може по-горещи! Така от скучни делови костюми, те наблегнаха на палави, провокиращи похотливи мисли, униформи.

Проучванията на Business Traveler (компания организираща бизнес полети по целия свят) показват, че най-предпочитани са стюардесите на американската авиолиния Virgin Atlantic. Дори самото име предизвиква еротични мисли, какво остава за оскъдните ярко червени тоалети на дамите на борда?!

Ако все още не сте се ориентирали какво точно искате да работите, ето ви една чудесна идея! Не само ще сте сред най-желаните от силния пол, госпожици, но и ще имате прекрасната възможност да се наслаждавате на много шопинг уикенди в Милано, Париж, Лондон и различни краища на света!
 


 

Коментари към "Стюардесите са най-секси според мъжете!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg