Супер луната тази вечер може да има ефект върху плановете ви

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Сякаш празничният сезон не е достатъчно стресиращ, а сега и космосът има нещо, което да добави към хаоса накрая на годината. Поне това твърди известната ясновидка Роуз Смит пред Daily Mail Australia. Излиза, че супер луната тази вечер няма да влияе добре на плановете ви.

„Има много стрес в етера и много насъбрани емоции. Хората трябва да се сдържат, иначе в противен случаи тези насъбрани чувства може да се проявят. Коледа е стресираща и без това и хората правят или казват неща, които иначе не биха казали, но това е последната Коледа от цикъла – нормално е да има напрежение.“ – каза Роуз Смит.

„Цикълът“, който тя споменава е 9-годишен цикъл, който започнал през 2008г. и много ясновидци и духовни общества вярват, че 2016 е предопределена да бъде година на драматичен завършек и преход. Краят на годината наближава и Смит каза, че най-вероятно ще започнем да чувстваме този завършек повече от всяко друго време в годината.

„Мисля, че ще бъде абсолютно неистово!“ – каза Смит.

Тя добави и фактът, че супер луната през този месец е третата подред:

„Супер луните не са необичайни – има по няколко в годината, но е необичайно да има три подред и то в края на годината в края на „деветия“ цикъл.“

С други думи, това е перфектната буря. Смята се, че супер луните имат по-голям ефект върху действията ни отколкото обикновените пълнолуния и според Смит, този месец ще съдържа и от енергията на изминалите два месеца. Тя твърди, че наистина ще усетим ефектите, когато правим коледното пазаруване и във връзките си.Това обаче не значи, че веднага трябва да направите всички покупки и да не общувате с никой, докато не започне новият цикъл през 2017г.

Според това, в което вярвате, това пълнолуние може и да има позитивен ефект върху личния ви живот. Например, това пълнолуние ще е под знака на Близнаци, което всъщност има позитивен ефект върху комуникацията и работата в екип. Също така, за пълнолунието през Декември се смята, че носи доброта в семейството.

Разбира се, напълно възможно е и предсказанията на Смит да се сбъднат при вас – проблеми с връзките и прекаленият шопинг през коледните празници са универсален проблем. Повярвайте ни, обаче, че ще бъде от голяма полза, ако приемете тези предсказания само и единствено като предупреждение, а не като сигурна прогноза.
 


 

Коментари към "Супер луната тази вечер може да има ефект върху плановете ви":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg