Съветите на Дънов за лечение на разширени вени

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Разширените вени са един от най-големите бичове за женското здраве, красота и самочувствие. Причините могат да бъдат различни: наследственост (вродена слабост на венозните стени), застоял живот, продължително стоене, продължителна и усилена работа с краката, употреба на тесни ластици главно под коленете, пълно или частично запушване на бедрената вена след възпаление, тумор в корема, промени в жлезите с вътрешна секреция, редица остри заразни болести, скарлатина, остър ставен ревматизъм, хроничен ревматизъм и други.

Всеизвестно е, че лечението на разширените вени е изключително трудно, а самото заболяване – твърде упорито. Все пак, мнозина признават рецептите на Петър Дънов за едни от най-ефикасните в народната медицина. Ето какво съветва той:

1. Всяка сутрин гимнастически упражнения.

3. Всеки ден упражнения за дълбоко дишане.

4. През вечер измиване на слабините.

5. Болният да употребява лимони. По един лимон да изяжда на ден.

6. Приготвя се отвара от дъбови кори. Дъбовите кори врят, догдето водата стане кафяво-червена. Вземат се кори от онзи вид дъб, който се нарича „Бяло мише" . Вземат се плътни чорапи, намокрят се с отварата от дъбови кори, обуват се намокрените чорапи и се обинтоват плътно, за да се стегнат.

7. Масажи.

8. Слънчеви бани.


 

Коментари към "Съветите на Дънов за лечение на разширени вени ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg