Съвместимостта на принц Мегън Маркъл и принц Хари, базирана на зодиакалните им знаци

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Кралската сватбена подготовка е в ход: подборът на сватбената торта е направен, флоралната украса е проектирана, е...  разговорът за шаферка на Меган Маркел, все още продължава.Но докато вълнението около сватбата ще дойде  и ще отмине, връзката на принц Хари и Меган ще остане ... нали? Астрологически казано, връзката им е нещо сигурно. Принц Хари, роден на 15 септември 1984 г., е Дева. Меган, родена на 4 август 1981 г., е Лъв. И поради това, те са подходящо съвпадение, според астролога и психически медиум, Сузи Кер Райт."Техните слънчеви знаци са един след друг и това не означава, че те са задължително най-добрата или най-лошата комбинация", казва тя. "Въпреки това, от много време не съм виждала толкова красива синастрия  (съвпадение на астрологичните и любовни влияния)”.

 

Тяхната връзка е белязана да издържи дори и на стреса, причинен от социалното им положение. "Като Лъв, Меган е естествен лидер, който притежава невероятна социална адаптивност и емоционална интелигентност", казва астрологът Дженифър Рачиопи. "Мегън е социално осведомена, ориентирана към връзки и действа с чувство за справедливост, което ще й помогне да се ориентира в детайлите на кралския живот".

Разбира се, изглежда, че няма съмнение, че принц Хари би искал да се установи с Меган. Но Рачиопи казва, че това ниво на ангажираност е било винаги изписано върху картите на принц Хари. "Принц Хари, който е Дева, е прецизен в избора си. Той също така има Луна в Телец, което показва, че когато прави избор, той е напълно отдаден."

Изненадващо, Меган и Хари споделят няколко еднакви, ключови черти, включително страстта си да служат на другите. "Девите, подобно на Хари, винаги се опитват да" оправят "проблемите на другите, а Лъвовете, като Меган са истински грижовни хора, които обичат да насърчават другите", казва Райт. "Ако продължат да се фокусират върху помощта към другите, те ще създадат динамичен отбор."

Но ето къде се различават: Меган е социална и общителна, докато принц Хари обича да съхранява себе си . " Луната във Везни при Меган показва, че тя е комуникативна и миротворна. ", казва Райт. "Луната на принц Хари, от друга страна, е в Телец, което означава, че той е по-практичен и по-малко подготвен за промяната".

Меган също понякога е доста неконвенционална за кралска особа - от външния си вид до публичните си изяви на привързаност.Хари ще трябва да очаква неочакваното в тази връзка, тъй като Меган е нетрадиционен мислител", казва Райт. "Въпреки техните различия, Хари всъщност се усеща наистина напълно разбран от Мегън и затова чувства, че е безопасно да изразява себе си".

Сватбата им – на 19 май - е доста голямо предизвикателство  за астролозите. "Уран ще влезе в Телец на 15 май след седем години в Овен", казва Райт. "Това показва, че Меган и Хари ще прекарат следващите седем години, създавайки новаторски решения за проблемите в света. Те ще бъдат насочени към разрешаване на проблемите на Земята с ресурсите и бездомните хора". Звучи обещаващо, нали?

Решаването на глобалните проблеми обаче няма да  отнеме на кралската двойка желанието за семейство ."Децата ще се появят доста бързо, въпреки че в края на 2019 г. може да има известно объркване в тази сфера", казва Райт. Тя обаче изяснява, че това "объркване" може просто да се дължи на интензивни медийни спекулации.

Като родители, Меган и Хари първоначално може да се борят за балансиране на родителството, филантропията и други професионални начинания. "Неговата Луна в Телец също може да го направи малко ревнив или недоволен от нейните лични начинания, а тя може да се почувства малко ограничавана от контрола му", казва Райт.

Независимо от това, Райт и Рачиопи се съгласяват, че бракът на тази двойка ще бъде наистина добра сделка. "Не мога да опиша колко красив е този съюз," казва Райт. "Още по-хубавото е, че всички проблеми, които виждам в отношенията им, са напълно преодолими." Виждате ли? Дори кралските романи са написани върху звездите.


 

Коментари към "Съвместимостта на принц Мегън Маркъл и принц Хари, базирана на зодиакалните им знаци":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg