С какво привличаме най-много другия пол?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

След много спорове по въпроса с какво жените привличат мъжете и обратното, учените се изказаха категорично. И какво да ви кажем – традициите СА това, което бяха!

 

Господата ценят най-високо красотата на една дама, а дамите от своя страна – социалния статус на мъжа.

 

Според ново изследване двата пола се влияят именно от тези неща, когато избират потенциалната си половинка. В него са участвали група мъже с нисък социален статус и група жени с не особено привлекателна външност. Какво излиза? Независимо, че самите те не са перфектни, участниците предявили претенции на базата на традиционните схващания. Мъжете не били привлечени особено от жените с не много красива външност, а дамите не се впечатлили особено от господата с нисък социален статус.

 

Така че, сори, мацки и пичове, но това е реалността! Мъжете си падат по красиви жени, с които да напомпат самочувствието си, а жените по успели мъже, които да им дадат сигурност и подкрепа. И в това няма нищо лошо, ако не се стига до крайности.

 

Всяка жена може да бъде красива, стига да го иска и да си обръща нужното внимание. И всеки мъж може да бъде успял, ако не гледа на себе си като на жертва, а има амбицията да се развива в живота.

 

И знаете ли кое е най-хубавото? Ако спрем да си мислим, че този стереотип е лош, ще разберем, че всъщност е прекрасен, защото може да ни направи щастливи. Силата на жената е да вдъхновява мъжа с красотата и присъствието си, а на мъжа да я кара да се чувства специална, защото е в силните му прегръдки.  


 

Коментари към "С какво привличаме най-много другия пол?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg