С нисък мъж бракът и семейният бюджет са по-стабилни!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

До много любопитни изводи стига едно американско проучване, свързано с професионалното развитие на мъжа и отношението му към семейството. Важен бил ръстът!

Високите мъже се женят по-бързо, но и по-бързо бракът им се разпада. Те обикновено привличат красиви жени, двойката се отдава на еуфорията и прави важната крачка. Но с течение на времето, атрактивната външност става все по-малко важна за стабилността на отношенията. Ниските мъже пък предпочитат да се съсредоточат върху кариерата си, да имат стабилни финанси и чак тогава мислят за задомяване. Но намерят ли своята избраница, държат на нея докрай. Може би, защото вече наистина знаят какво искат.

Причината отново била в комплексите. Високите мъже се чувстват по-силни и съответно не си дават зор да се доказват и развиват – те си имат преимущество по природа. Това обаче ги води до проблеми с парите, нестабилност, а оттам и до по-чести свади вкъщи. Ниските мъже се стремят да компенсират ръста с пари. Дори в световен мащаб, повечето най-богати мъже са ниски. А доброто финансово положение и по-глобалното мислене, което неизменно съпътства заможните мъже, спестява доста интимни свади.

Ако все пак си имате висок съпруг, имаме и добри новини – той е склонен да помага вкъщи. Това е друг извод от проучването и съвсем не е маловажен. Господата с висок ръст често помагат на половинките си в домашните задължения, а понякога ги поемат почти изцяло. За разлика от ниските мъже, които в това отношение са доста по-мързеливи. Те предпочитат да наемат домашна помощница и да се забавляват повече с любимата си, вместо да търкат плочки в банята. Можем само да ги поздравим. :)

 

Вижте още:

Не бъркайте страстта с любов. Цената е прекалено висока!

Мъжете, които не стават за бурна нощ
 


 

Коментари към "С нисък мъж бракът и семейният бюджет са по-стабилни!":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg