Твоята духовна мисия според зодията ти

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Животът ни поставя изпитания, не за да ни накаже, а за да ни помогне да си научим уроците. И колкото по-дълго отказваме да ги научим, толкова повече препятствия ще срещаме. А колко по-лесно е просто да обичаш, да си състрадателен, вместо лошите да търсиш добрите страни. Толкова по-лесно е!

Но да се върнем към астрологията. Според нея пред всеки зодиакален знак стои духовна цел, която трябва да постигне в земния си път.

Овен: Ти трябва да се научиш да владееш мощната си енергия. Да я подчиниш и да я насочиш към правене на добро.

Телец: Ти трябва да се научиш, че прозренията, които ти се дават, са велико познание. Вслушвай се в тях винаги.

Близнаци: Ти трябва да се научиш на сътрудничество. Не да поемаш всичко само върху твоите плещи. Кой печели от това изобщо?

Рак: Ти трябва да се научиш на баланс! Да приемеш дуализма на този свят и да се научиш, че всичко си има две страни. Да придобиеш толерантност и да не вярваш само и единствено в твоята правота.

Лъв: Ти трябва да научиш истинското значение на любовта. Тя се дава безвъзмездно. Трябва да научиш също, че за да получиш, първо трябва да дадеш!

Дева: Ти трябва да се научиш да правиш разлика между деструктивната критика и истинската мъдрост.

Везни: Ти трябва да се научиш първо да обичаш себе си. Дори да не ти се вярва, ако не обичаш себе си, няма как да обичаш истински и другите. Нито да бъдеш обичан/а истински.

Скорпион: Ти трябва да се научиш на безкористност. Не всичко в този живот се прави само за лична изгода. Ти си силен характер и трябва да си опора, а не преграда!

Стрелец: Ти трябва да се научиш да използваш талантите си. Ти си роден да създаваш творчество, което да вдъхновява другите.

Козирог: Ти трябва да се научиш да разбираш и уважаваш чувствата на другите. Практичността е хубаво нещо, но никога не бива да е за сметка на чуждото страдание.

Водолей: Ти трябва да развиеш истинско самочувствие. Да се научиш да уважаваш различния начин на мислене, с който си дошъл/ла на този свят. Защото то е твоята сила.

Риби: Ти трябва да постигнеш мир със себе си. Ти си стара и мъдра душа и не бива да позволяваш на материализма и обществените утвърждения да те лашкат. Слушай вътрешния си глас и обичай безкористно.

 

Вижте още:

Каква майка си според зодията

Кое цвете си ти?
 


 

Коментари към "Твоята духовна мисия според зодията ти":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg