Тези лекарски снимки на лифтинг на бразилско дупе „преди и след” завладяват по странен начин

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Не всеки разбира манията с гледането на снимки „преди и след” в пластичната хирургия.

Каквато и да е причината, понякога не можем да отвърнем поглед от тези снимки. И не само процедурите на пластичните хирурзи обичат да гледат хората....
Нюйоркският пластичен хирург Д-р Матю Шулман публикува т.нар. „преди и след” фотографии, моментни снимки от самите операции и процедури, от ежедневната си работа в социалните медии. И ние се изкушаваме да ги гледаме.

Интернет е пълен със снимки и видеа с лифтинг на задни части. Налице е огромно количество спекулации със скандалното дупе на Ким Кардашиан и каква пластична операция си е направила или не си е направила. Някои казват, че се е оперирала, други , че се подлага на инжекции, трети , че просто носи подложки. Всички обаче можем да се съгласим, че дупето й не е средно аритметично.

Трябва да има някаква магия тук.


Трябва да признаем, че превъртането на снимки на операции „бразилско дупе” е малко виновно удоволствие.
Д-р Шулман създава тези дупета с помощта на мазнините на пациентите, за да подобри цялостната им форма. Той също така прави уголемяване на гърдите и няколко други видове операции. Можете да ги разгледате в неговия Instagram, където той публикува и снимки на инструментите, които използва. Това всъщност е доста интересно.

Вижте някои снимки „преди и след”. Предупреждение: Последната е малко по-графична.

 

 

 

 

Можете да гледате и операции на живо в снапчата „snapchat” на д-р Шулман.

Дори и да не сте на пазара с лифтинг на задни части, не е срамно да разгледате тези снимки . Понякога просто се нуждаем от почивка в работа. Ние не ви съдим.
 


 

Коментари към "Тези лекарски снимки на лифтинг на бразилско дупе „преди и след” завладяват по странен начин":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg