Тенденции в седмица на модата, Ню Йорк

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Обикновено прекарваме доста време, опитвайки се да лакираме ноктите си , използвайки всички средства да не боядисаме кутикула (кожичките около нокътя). Тази година по време на Седмица на модата, Ню Йорк (NYFW) се появи нов стил, който наруши всички правила на лакирането. Блестящи кутикули!

Няма нищо очарователно в кожичките. Ние или ги режем изцяло или ги избутваме, в опит да игнорираме самото им съществуване. Но на пролетното шоу 2017 Родарте (Rodarte SS17), кожичките са връхната точка на външния вид на ноктите. Тъй като са покрити със златен блясък. Трейсилий, водещ артист на шоуто изработи този стил „извън границите”. „Бях вдъхновена от представената колекция. Дизайнерите обичат да смесват текстури, ние приложихме това в маникюра.” Казва маникюристката. След като нанася покритие от бледо розов лак на целия нокът, Трейсилий използва малка четка за детайли, за да прокара изящна линия от златен брилянт около нокътя. „Това създава ефект на бижу върху нокътя” казва тя.

Обикновеното поставяне на лак върху нокътя само за себе си просто не седи достатъчно свежо за Трейсилий. "Винаги се опитвам да направя нещо шокиращо за Родарте; нещо, което не е виждал преди."

С очевиден стил и искрящи елементи, шоуто на Родарте демонстрира викторианска украса, с усещане за 70-те. Разнообразие от кожа, дантела, шипове и пайети, комбинирани с асиметрични обици, маншети и гривни. За изобилието от платове, текстури, и сложно изработени детайли, блестящите нокти са перфектният аксесоар за модернизиране на дизайна.
Не можем да направим нищо, освен да се влюбим в тази нестандартна тенденция и да очакваме какво ли ще е новото в света на изкуството на лакирането.
 


 

Коментари към "Тенденции в седмица на модата, Ню Йорк":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg