Тибетската зодия показва характера, идеалния партньор и миналите ни животи

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Според Тибетската философия, по годината на раждане можеш да разбереш много за един човек – както каква е личността му, така и какъв е бил в предишния си живот! Така че, за всички любопитни, вижте коя е тибетската ви зодия, кой посочва за идеалната ви половинка, какво казва за вас сега. И какво казва за вас преди…

 

Монах в компанията на маймуна

Открита, весела личност, която завладява лесно сърцата на хората. Почти нищо не може да ви развали настроението. Внимателни сте към останалите, както и към техните нужди и желания. Но пък от време на време обичате да спорите и дебатирате. Това е един вид храна за душата ви. В миналите си животи сте били гадател, комик, пътуващ търговец или някакъв вид владетел на малка общност.

Щастливите ви числа са 11, 23, 35. Много ще си паснете с Пазител на огъня и Езерна костенурка, не се препоръчва да създавате връзка с Източник на чиста вода.

 

Жарко слънце

Вие сте човек, който действа много точно и решително в напечени ситуации. На вас може да се разчита, а страхотното ви чувство за хумор ви е спечелило не един и двама обожатели. Най-големият ви страх е някой да не ограничи свободата ви. В миналите си животи сте били религиозен лидер, ловец, съветник, търговец на амулети, учител.

Щастливите ви числа са 12, 24, 36. Подхождате си много със зодия Кожена гривна и Кобра, имате доста различия с Черен Бивол.

 

Нова луна

Много чувствителна и нежна натура, копнееща за любов и романтика… през деня! Може би сте забелязали как с настъпването на нощта сякаш се променяте – ставате по-динамични, по-уверени, по-страстни. Това никак не е лошо, особено за интимния ви партньор. :) В миналите си животи сте били наемен убиец, детектив, лекар, председател на някакъв таен съюз, ловец, собственик на механа.

Щастливите ви числа са 11, 23, 35. Подхождате си най-много с Черен бивол и и друга Нова луна, не се разбирате с Метален гонг.

 

Черен бивол

Хич не обичате увъртанията и когато някой почне да върти и суче, моментално избухвате. За вас е важно нещата да се казват директно, точно и ясно. Обичате и да доминирате - във връзката ви, на работа, сред приятелите. Усещате, че просто не сте създадени да следвате, а да водите. В миналите си животи сте били политик, общественик, собственик на голям бизнес, диригент, съдия.

Щастливите ви числа са 10, 22, 34. Най-много си подхождате с Ярък въздушен змей и Нова луна. Нямате перспективи с Жарко слънце.

 

Кожена гривна

Влече ви всичко мистично и непознато. Обвързвате се рядко, но винаги с истински чувства. При вас се редуват периоди на активен начин на живот и засилена общителност с такива, в които предпочитате да сте си сами на спокойствие. Не обичате агресията, но заедно с това често я ползвате, за да се защитите. Но винаги в отговор на нечия нападка! В миналите си животи сте били често на ръба на закона – търговци на оръжие, иманяри, собственици на публични домове, занимавали сте се с хазарт. Но пък сте преминали и през длъжности като дипломат, алхимик, гадател.

Щастливите ви числа са 9, 21, 33. Най-много си пасвате със зодиите Жарко слънце и Кобра. Не се препоръчва връзка с Ярък въздушен змей.

 

Езерна костенурка

Залагате на разумното и сигурното. Обмисляте внимателно нещата и сте упорити, когато си навиете на пръста да направите нещо. Във връзката си най-много държите на нежността. Вярвайте на здравия си разум и не се поддавайте на опасни изкушения, които дебнат отвсякъде. В миналите си животи сте били „строители“, тоест вашите професии винаги са били свързани със създаване – зидари, ковачи, земеделци, животновъди, шивачи, тъкачи…

Щастливите ви числа са 8, 20, 32. Най-много си пасвате с Монах в комапнията на маймуна и Пазителя на огъня. Нямате перспективи с Нова луна.

 

Метален гонг

Ако трябваше да ви опишем с три думи те щяха да са щедрост, лоялност и благородство. Вие сте високо извисена личност, която презира изневярата и предателството. Склонни сте винаги да обвинявате себе си, дори, когато няма никакво основание за това, така че, от време на време е добре да му отпускате малко края и да се смятате отговорни за целия свят. В миналите си животи сте били археолог, скулптор, обущар, адвокат.

Щастливите ви числа са 7, 19, 31. Най-много ще ви паснат Нефритена колона и Източник на чиста вода. Стойте далече от Новата луна.

 

Нефритена колона

Невежеството ви отвращава, а насилието направо ви депресира. Вие сте аристократична личност, не си падате по-шумните тълпи, предпочитате да сте сами или само в компанията на най-близките си. Не се доверявате лесно, но пък, когато се влюбите, сте готови да жертвате дори живота си за любовта. В миналите си животи сте били златари, дизайнери, жокеи, занимавали сте се с животни, но не, за да ви носят месо и кожи, а по-скоро сте се грижили за тях.

Щастливи числа 6, 18, 30. Пасвате си най-много с Източник на чиста вода и Метален гонг, нямате съвместимост с Пазителя на огъня.


Източник на чиста вода

Вие не знаете какво е жестокост, не понасяте комерсиализма и несправедливостта. Уважавате чувствата на хората и никога няма да предадете тези, които са спечелили доверието ви. Във връзките ви сте много всеотдайни и грижовни. В миналите си животи сте били певци, музиканти, свещеници, дипломати и мебелисти.

Щастливи числа 5, 17, 29. Най-много сте съвместими с Нефритена колона и Метален гонг. Не се препоръчват взаимоотношения с Монах в компанията на маймуна.

 

Пазител на огъня

Поставяте си високи цели и ако не ги постигнете, изпитвате разяждащо чувство за вина. Имате много приятели и въпреки това често се чувствате сами. Защото вашата мисия е да носите светлина в този мрачен свят, но не и да бъдете разбирани. Малко ще са хората, които наистина ще успеят да ви опознаят напълно, просто защото вие сте прекалено богата и надарена личност. В миналите си животи сте били лекари, билкари, готвачи, откриватели, учени.

Щастливите ви числа са 4, 16, 28. Най-добре си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Не се обвързвайте с Нефритена колона и Кобра.


Кобра

Вие сте велики оратори! И най-скучната история ще направите завладяваща. Умеете да вдъхвате емоции в другите и ако правилно използвате това си качество, ви чакат много успехи. Щастието в любовта ще ви съпътства през целия ви живот. В миналите си животи сте били пирати, трубадури, лихвари, ковчежници, монарси.

Щастливи числа 1, 13, 25. Най-добре си подхождате с Жарко слънце и Кожена гривна. Не си подхождате с Пазителя на огъня.

 

Ярък въздушен змей

Вие сте винаги различни и непредвидими. В един миг сте отмъстителен дракон, в следващия сте щастлива, пъстра пеперуда. Способни сте да се извисите над светските проблеми и да виждате живота по по-друг начин. В същото време сте и супер докачливи. В миналите си животи сте били художници, контрабандисти, пратеници, поети, писатели.

Щастливите ви числа са 3, 15, 27. Пасвате си отлично с Черен бивол и Нефритена колона. Не сте съвместими с Кожена гривна.

 

Вижте още:

Какъв е твоят кармичен урок

Каква е твоята мисия според зодията ти
 


 

Коментари към "Тибетската зодия показва характера, идеалния партньор и миналите ни животи ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg