Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 2

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Според тибетската астрология, която в корените си носи ученията на Буда и която до ден днешен е смятана за най-точната от всички, циклите на времето предопределят съдбата на човека, неговия път и истинската му сродна душа. За да разберем каква е любовната ни и сексуална съвместимост с нашия партньор, тибетските мъдреци са съставили карта, чието най-древно открито копие е от преди 1500 години. Днес тази таблица се използва от милиони последователи на тантризма и тибетските учения по света. Вижте я!

 

За да проверите съвместими ли сте с човека, когото харесвате или с когото сте в момента, трябва просто да проверите в кой ден от седмицата сте родени и да погледнете таблицата. В нея са обозначени символите, които отговарят на съответната двойка. А какво разкриват те за връзката ви, четете по-надолу. 

 

Сряда + Сряда

Дамите, родени в Сряда държат много на уюта, стабилността и комфорта. В живота си имат поне една дълга връзка, а ако поради някаква причина тя е приключила, след това дълго време остават сами. Не обичат да си губят времето с неподходящите хора и внимателно премислят всичко, преди да се впуснат в нова връзка. Това са много постоянни момичета, на които винаги можеш да разчиташ.

Мъжете, родени в Сряда пък притежават уникален нюх към бизнеса и печеленето на пари. Точно поради тази причина, обикновено са финансово стабилни и особено апетитни за представителките на нежния пол. Но, ако си мислите, че сърцето им се печели лесно, много се лъжете. Тези господа отлично знаят какво търсят и също като дамите, родени в същия ден, не обичат да си губят времето с неподходящи партньорки.

Ако се срещнат двама души, родени в Сряда, е почти сигурно, че ще останат заедно, ако не завинаги, то поне доста дълго. Но дори и поради някакви причини съдбата да ги раздели твърде рано, те ще помнят тази връзка и тя ще им пари под лъжичката за цял живот.

 

Сряда + Четвъртък

Родени в Сряда са хора на спокойствието и уюта. Те обичат да чувстват сигурност, но това далеч не означава, че не са адаптивни. Просто са ужасно практични и предпочитат да премислят всяко свое действие. Хазартът не е за тях, те знаят, че успехът зависи от усърдната работа, а не от късмета.

Родените в Четвъртък пък са известни със своята нетърпеливост и непостоянност. Те искат всичко на секундата, но често се случва така, че когато го получат, да осъзнаят, че всъщност са искали нещо съвсем различно.

Връзката между родените в Сряда и тези, родени в Четвъртък в повечето случаи е трудна, но не и невъзможна. Най-често срещат проблем да приемат желанията да другия. Постоянството на Срядата и честите смени на желанията на Четвъртъка, са най-голямата им спънка.

Те се разминават и в секса, защото едните са много страстни, а другите предпочитат да я карат по-спокойно.

 

Сряда + Петък

Хората, родени в Сряда се отличават с уникалната си способност да вдъхват спокойствие и чувство за комфорт у хората. Те са изключително уравновесени личности и може би едни от най-верните и предани партньори. За тях семейството е над всичко и те са готови да го бранят със зъби и нокти.

Родените в Петък пък са хора на бушуващите страсти и емоцията. Тяхната сила е в любовта. Те просто са родени, за да обичат и да даряват с любов. Освен това са големи ценители на изкуството. Проблемът им е, че понякога са твърде зависими от жаждата за нова емоция и това може да ги подхлъзне към изневяра.

Връзката между родените в Сряда и родените в Петък може да бъде изключително успешна и здрава. В секса също си пасват отлично – просто между тях съществува една особена магия, затова и любовният акт между двамата много напомня на сцена от горещ испански филм.

 

Сряда + Събота

Родените в Сряда са известни с привързаността си към комфорта и домашния уют. Те не си падат особено по флиртовете, тайните игрички и любовните драми. Предпочитат, когато са сигурни, че са открили своя човек, да свият гнездо с него и не позволяват нищо да разклати семейното им щастие.

Съботните хора пък се чувстват най-комфортно, когато са насаме със себе си. Потайни и дори самовглъбени, те много внимателно преценяват кой да допуснат до себе си. На пръв поглед изглеждат себични и студени, но истината е, че ако срещнат Човека, се откриват изцяло и са готови на всичко за него.

Това безспорно би била една от най-успешните връзки. Нито Срядата, нито Съботата ще изпитват желание да излизат всеки уикенд по купони, напротив. Биха предпочели да си останат вкъщи заедно и да гледат хубав филм. Поради тази причина и много рядко би се породила ревност в някой от двамата. Те имат сходни интереси и определено си пасват перфектно.

Сексът също им се получава отлично. В интимните им отношения винаги има взаимно уважение, съобразяване и много, много плам, макар и тя да не точно тази, която сме виждали по филмите и чели в книгите.

 

Сряда + Неделя

Дамите, родени в Сряда са изключително нежни и мили натури. Те са от онези момичета, които всеки мъж би искал да жена, защото притежават едно уникално качество – умение да сплотяват и да вдъхват чувство за сигурност. Обичат да се раздават за половинката си да го карат да се чувства специален. Господата, родени в този ден пък са едни от най-добрите бизнесмени. Имат страхотен нюх към бизнеса и печеленето на пари.

Родите в Неделя са много силни натури. Понякога изглеждат дори безчувствени, но истината е, че това е само маска. Притежават огромни сърца, просто не са особено склонни към компромиси. Тоест, стъпиш ли на криво, значи вече си ги загубил.

Връзката между родените в Сряда и неделните хора може да се окаже доста мъчителна за крехката натура на първите. Най-вероятно често пъти ще чувстват недооценени и недостатъчно обичани от неделната си половинка.

В секса също има риск нещата да не се получават точно така, както искат родените в Сряда. Онова, от което най-много се нуждаят те е плам и нежност, но неделния човек не винаги е в настроение да отвърне със същото.

 

Четвъртък + Четвъртък

Думата, която най-добре описва момичетата родени в четвъртък е нетърпеливост. Те винаги искат всичко на момента и хич, ама хич не обичат да отлагат във времето. Отличават се с доста буен нрав и непримиримост. Ако нещо не им допада, никога не биха си замълчали, нито биха направили компромис със собствения си комфорт.

Господата, родени в този ден пък много обичат да командорят. Те винаги държат властта в свои ръце и не биха позволили някой да им се качи на главата, камо ли жена. Тези мъже са властни и силни, и понякога си падат дори деспоти. Но, ако успеете да им влезете по кожата и не ви пречи тяхната твърдост, то вие ще усетите, че истинската им цел не е да се правят на велики, нито лична облага, а доброто на хората, на които държат. От такъв мъж би излязъл строг, но много справедлив и отдаден баща.

Връзката между мъж и жена, родени в Четвъртък, със сигурност ще е много бурна и страстна... в началото. Между тях винаги прехвърчат искри, понякога заредени с много любовна емоция, но понякога и не дотам любовни. Сексът е основната движеща сила в сложните им взаимоотношения. Но! Всички знаем, че бурната страст е до време. После идва трудното за тези двама души – битови скандали, борба на характери, честа смяна на настроенията и желанията...

 

Четвъртък + Петък

Хората, родени в Четвъртък са изключително непримирими личности с много буен нрав. Те мразят да ги карат да чакат, мразят, когато не се съобразяват с тях, мразят да им дават напътствия и тон в живота. Тези хора винаги искат да дърпат юздите и да държат нещата в свои ръце.

Петъчните хора пък са много нежни, мили и обичливи. Това са личности с огромни сърца, които винаги са готови да помагат. Те мразят несправедливостта, затова са и може би най-големите защитници на истината и доброто отношение. Но не си мислете, че хвърчат в облаците, напротив. Петъчните хора са здраво стъпили на земята и притежават една природна мъдрост, която винаги впечатлява околните.

Връзката между Четвъртъка и Петъка на пръв поглед не изглежда никак сложна. Но, истина е, че с времето има риск да се появят непосилни за двамата препятствия. Склонността на Четвъртъка да сменя често настроенията си, в един момент ще дотегне на петъчния партньор и той ще потърси любовта другаде. Освен това, родените в Петък имат проблем с поддържането на тръпката, но пък са зависим към нея, затова има опасност да изневерят, а това изобщо няма да се хареса на Четвъртъка. Както знаем, той не обича нито да прощава, нито да прави компромиси.

В секса нещата също не са много розови. Петъкът е изключително чувствен, докато Четвъртъкът си пада по по-грубите ласки.

 

Четвъртък + Събота

Хората, родени в Четвъртък са известни със своята непостоянност и честа смяна на настроения и желания. Те са и доста нетърпеливи и своенравни. Имат буен нрав и склонност да командорят.

Съботните хора пък са пълната противоположност. Обичат да се усамотяват и не си падат по скандали или спорове. Вместо това, предпочитат да изграждат дебели стани около себе си и да не допускат много хора в личното си пространство.

Връзката между родените в Четвъртък и тези, родени в Събота е доста сложна. На пръв поглед двамата са твърде различни, но както знаете понякога противоположностите се привличат най-много.

Сексът им със сигурност не е най-страхотният, които са правили и двамата. Всъщност там проблемите може би биха били най-много. Четвъртъкът обича бурните страсти, той е импулсивен и много темпераментен, докато Съботата е по-ленива.

 

Четвъртък + Неделя

Родените в Четвъртък са хора на действието. Освен това са и доста нетърпеливи и притежават буен нрав. Дамите се отличават със своя темперамент, а господата - с лидерските си умения. Не обичат да правят компромиси и често сменят настроенията и желанията си. От една страна, това е прекрасно качество, защото ги стимулира да се развиват в кариерата и никога да не са напълно доволни от резултатите. Но от друга, можа да им изиграе лоша шега в любовта, защото, все очакват нещо повече от човека до себе си.

Родените в Неделя пък са изключително горди и силни натури. Те са щедри и справедливи, но обичат да командват и винаги да са на върха.

Ето защо връзката между Четвъртъка и Неделята е доста сложна. Тя е една вечна борба на характери и вместо да полагат усилия в сближаването си, гледат един на друг като на конкурент, който трябва да преборят.

Сексът им е бурен и изключително страстен. Общо взето, той е опорният двигател на цялата им връзка. Но, какво ли следва, когато страстите утихнат?

 

Останалите двойки и тяхната съвместимост може да откриете тук:

Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 1

Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 3
 


 

Коментари към "Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 2":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg