Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 3

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Според тибетската астрология, която в корените си носи ученията на Буда и която до ден днешен е смятана за най-точната от всички, циклите на времето предопределят съдбата на човека, неговия път и истинската му сродна душа. За да разберем каква е любовната ни и сексуална съвместимост с нашия партньор, тибетските мъдреци са съставили карта, чието най-древно открито копие е от преди 1500 години. Днес тази таблица се използва от милиони последователи на тантризма и тибетските учения по света. Вижте я!

 

За да проверите съвместими ли сте с човека, когото харесвате или с когото сте в момента, трябва просто да проверите в кой ден от седмицата сте родени и да погледнете таблицата. В нея са обозначение символите, които отговарят на съответната двойка. А какво разкриват те за връзката ви, четете по-надолу. 

 

Петък + Петък

Дамите, родени в Петък са истински мечтателки. Предпочитат да прекарат почивните си дне в четене на хубави книги, отколкото на купон. Ценят красивото и полагат много грижи за външния си вид. Притежават един необясним магнетизъм, който ги кара да изглеждат зашеметяващо, дори и когато са облечени в анцуг.

Мъжете, родени в този ден пък се отличават с със своята жизнерадост, уникално чувство за хумор и огромната положителна енергия, срояща от тях.

Връзката между мъжът и жената, родени в Петък би била много романтична и чувствена. Двамата имат сходни интереси и виждания за света. Сексът между тях също е зашеметяващ, точно както в любовните романи.


Петък + Събота

Петъчните хора са много влюбчиви натури. Те жадуват живот като от романите – изпълнен с авантюризъм, страст и непрестанни нови емоции. Имат силно развито чувство към естетиката и красивото. Притежават необикновен магнетизъм и чар, които винаги пленява околните.

Родените в Събота пък обичат да се усамотяват. Те най-много от всичко ценят личното си пространство и държат то да не бъде обезпокоявано от никой. Допускат само определени хора до себе си и често пъти в очите на околните изглеждат студени и потайни.

Връзката между петъчен и съботен човек би била доста трудна. Сексът – още повече. Докато Петъкът се нуждае от някой, който непрекъснато да подклажда страстта му, за Съботата това е излишно усилие.

 

Петък + Неделя

Родените в Петък са любящи хора, които много ценят красивото в живота. Понякога са склонни да хвърчат в облаците, но в трудни и напрегнати моменти винаги са здраво стъпили на земята. Пристрастени са към емоцията и тръпката, мечтаят за живот като от приключенските филми, изпълнен с много страст и авантюризъм.

Неделните хора пък са родени, за да бъдат лидери. Това са изключително силни натури, които не си падат нито по излишните драми, нито по прекаленото преекспониране на чувствата. За тях нещата обикновено са точни и ясни.

Връзката между Петъка и Неделята може да бъде както изключително успешна, така и пълен провал. Ако двамата успеят да съчетаят най-добрите си качества, те със сигурност ще са и най-сплотените хора на света. Ако обаче се поддадат на егоистичните си желания, това ще е краят за тях.

Обикновено сексът им се получава страхотно! Той се пламенен, романтичен, но и разнообразен. Веднъж надделява чувствеността на Петъка, а друг път бурната страст на Неделята.


Събота + Събота

Съботните господа са малко резервирани, леко мрачни и не обичат да общуват с когото и да е. Понякога може да ви се стори, че са самовглъбени и живеят в свой собствен свят, но истината е, че това е само маска, зад която се крие един сърцат и особено чувствителен човек. Колкото и студен да изглежда на пръв поглед мъжът, роден в Събота, запомнете – това е едни от най-сърдечните хора. Просто е предпазлив и не обича да изглежда уязвим.

Момичетата, родени в Събота пък са са изключително потайни и загадъчни натури. Също като мъжете, родени в този ден, рядко издават емоциите си и е почти невъзможно да прозреш мислите им.

Връзката между тези двама души е много особена. Като цяло си пасват отлично, защото и двамата предпочитат да си стоят вкъщи с любимия, отколкото да ходят по купони. Но има сериозен риск да зациклят в един момент. Тъй като и двамата си падат леко темерути, може да не си говорят с дни, дори месеци, ако се скарат.

Сексът им не е особено бурен, дори може да е леко скучен, но пък това не пречи на нито един от двамата партньори.

 

Събота + Неделя

Съботните хора ужасно много обичат домашния уют и често предпочитат да се усамотят с хубава книга, отколкото да излязат на дискотека например. Понякога имат вид на студени и твърде потайни, но това е така, защото дълбоко в себе си са чувствителни и внимават кой допускат до себе си.

Родените в Неделя пък са истински лидери. Те притежават изключителна сила на духа и волята. Не се предават пред трудностите, които им поднася живота, всъщност сами си ги създават понякога, за да се калят и за пореден път да надскочат себе си.

Връзката между Съботата и Неделята обикновено не е от най-сполучливите. Първите са склонни да изпадат в депресивни състояния, което може изкара извън равновесие неделният партньор. 

Сексът също не е нещо „Уау!“. Родените в Събота си падат леко лениви и предпочитат да залагат на стандартното, докато неделните имат нужда от повече страст.

 

Неделя + Неделя

Момичетата, родини в Неделя са изключително страстни и емоционални дами, които винаги следват гласа на сърцето си. Те са непредвидими и нерядко фатални. Притежават особен чар и магнетизъм, които буквално влудява мъжете. В любовта не са склонни да правят много компромиси – те просто не обичат да си губят времето с неправилния човек.

Господата, родени в този ден пък са много активни и притежават една особена енергия, която винаги привлича противоположния пол. Те са създадени, за да бъдат лидери в живота и професията си. Горди, но не и надменни, неделните мъже са истинските мъжкари, на които всяка жена, успяла да ги спечели, може да разчита за всичко.

Връзката между мъж и жена, родени в последния ден от седмицата би могла да е истинско природно бедствие, но с положителен завършек. Те са нещо като Бони и Клайд, Мистър и Мисис Смит... винаги на нож, но любовта им е по-силна от всичко.

Сексът изобщо няма да го коментираме, той е ясен - изпепеляващо страстен! 

 

Останалите двойки и тяхната съвместимост може да откриете тук:

Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 1

Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 2


 

Коментари към "Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 3":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg