Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Според тибетската астрология, която в корените си носи ученията на Буда и която до ден днешен е смятана за най-точната от всички, циклите на времето предопределят съдбата на човека, неговия път и истинската му сродна душа. За да разберем каква е любовната ни и сексуална съвместимост с партньора, тибетските мъдреци са съставили карта, чието най-древно открито копие е от преди 1500 години. Днес тази таблица се използва от милиони последователи на тантризма и тибетските учения по света. Вижте я!

 

За да проверите съвместими ли сте с човека, когото харесвате или с когото сте в момента, трябва просто да проверите в кой ден от седмицата сте родени и да погледнете таблицата. В нея са обозначени символите, които отговарят на съответната двойка. А какво разкриват те за връзката ви, четете по-надолу.

 

Понеделник + Понеделник

Хората, родени в този ден са изключително романтични натури. Техният живот има смисъл, когато е изпълнен с непрестанна емоция и изпепеляващи усещания.

Дамите, чийто рожден ден е Понеделник, притежават едно уникално качество – безпогрешна интуиция. Тези момичета са толкова чувствени и обаятелни, сякаш са излезли от приказка на Андерсен. Най-големият им проблем обаче е, че са склонни да залитат в неподходящи връзки, подтиквани от непреодолимата си жажда да изпитват нови и нови усещания, макар вътрешно да предчувстват скорошен край.

Мъжете, които са се родили в този ден от седмицата, пък притежават огромно сърце. Те са готови да се раздават докрай за любовта си, но онова, което може да ги препъне е тяхната несигурност. Изпитват непрекъсната нужда да им бъде доказвано, че са обичани. Ето защо връзката между двама души, родени в Понеделник е уникално силна и чувствена. Сексът за тях никога не е просто секс – той е изкуството, вричане, сливане...

 

Понеделник + Вторник

Хората, родени в Понеделник, са едни от най-емоционалните и чувствени личности на света. Те живеят заради изпепеляващите страсти. За тях с пълна сила важи максимата: „Никоя цена не е прекалено висока за едно ново усещане!“ Проблемите им са, че често пъти са неуверени и имат склонността да губят реална представа за действителността.

Вторниците също си падат по приключенията, но за тях те не винаги се измерват с хвърчене в приказни небеса. За разлика от родените в първия ден от седмицата, тези хора са ужасно смели и решителни. Те не биха търпели дълго ревността на Понеделника и макар и да са привлечени много, в момента, в който усетят застой ще избягат. Свободният им дух и желание да грабят от живота с пълни шепи е в пълно противоречие с ревнивия нрав на родените в Понеделник.

Ето защо такава връзка би била много пламенна и страстна... в началото, но трудно може да прерасне в нещо наистина сериозно. Уникалният секс, който се получава между тях е основният двигател на взаимоотношенията им. Но не може да разчитате само на него! Рано или късно страстите утихват и на вас ще ви е нужно нещо много по-силно, за да останете заедно.

 

Понеделник + Сряда

Родените в Понеделник винаги ще се отличават от останалите с няколко неща – огромно сърце, силна емоционалност, безпогрешна интуиция, но и обсебваща нужда непрекъснато да усещат, че са обичани.

Срядата от своя страна е много уравновесена личност. Тези хора никога не играят на дребно, тяхната максима е: „Или всичко, или нищо!“ Заради уникалното им качество – постоянството, животът им е отредил на бъдат лидери. Освен това, притежават изумителен нюх към бизнеса и печеленето на пари. Здраво стъпили на земята, родените в Сряда, не спират да работят в името на успеха си.

Именно заради осъзнатостта на Срядата и лековерността на Понеделника, тяхната връзка може да се определи като сблъсък между Земята и Небето. Този сблъсък със сигурност ще е придружен с много силни чувства и плам, ще последват и разтърсващи оргазми, но все пак си остава сблъсък.

 

Понеделник + Четвъртък

С пълна убеденост можем да кажем, че това е една от най-успешните връзки! Романтичната, леко витаеща в облаците натура на Понеделника и способността на Четвъртъка да организира и приземява, без да изглежда студенокръвен деспот, създава уникална хармония между двамата.

Хората, родени в Четвъртък, са страстни, но и непримирими. Те са готови да обърнат света, за да поставят нещата на мястото им. От своя страна пък родените в Понеделник имат нужда от точно такъв човек до себе си, защото той им вдъхва сигурност и увереност.

Твърде вероятно е първоначално сексът да не е като от испанските филми, но ако си дадете достатъчно време, за да се опознаете, ще постигнете невероятен баланс и пълно сливане, присъщи само на Тантра секса.

 

Понеделник + Петък

Хората, родени в Понеделник са много романтични и пламенни. Те често очакват живот като от приказка и това понякога ги подтиква да хвърчат в облаците. Не обичат и да са сами, затова имат склонността да се захващат с неподходящи хора.

Родените в Петък пък са хора на изкуството и естетиката. Понякога са вятърничави като Понеделника, но друг път са здраво стъпили на земята. Проблемът им е, че често бъркат страстта с любовта. Склонни са дори да си създават изкуствена емоция към някого, просто защото имат нужда да усетят такава.

Ето защо връзката между човек, роден в Понеделник и роден в Петък може да бъде много сполучлива, но и пълен провал. На пръв поглед и двамата имат нужда непрекъснато да изпитват разтърсващи усещания, и двамата си падат авантюристи в любовта, но има реален риск ревнивият характер на Понеделника да отблъсне Петъка. Освен това, тези, чийто рожден ден е в Петък, могат да потърсят нова тръпка, в момента, в който усетят прекалената зависимост на партньора си.

Що се отнася до секса, той също е нестабилен, както отношенията им. Най-вероятно в началото ще е страхотен, ще даде и на двамата нещо, което до този момент не са изпитвали. Но! Именно заради прекалено бързото раздаване и желанието да изпробват всичко веднага, може до се стигне до скорошно насищане.

 

Понеделник + Събота

Потомките на Ева, родени в Понеделник, се отличават с завидно развито шесто чувство, емоционалност, но и страх от самотата. Господата, родени в този ден, пък притежават огромно сърце, но и слаба воля. Като цяло хората, които са родени в началото на седмицата са много чувствителни и по-лесно могат да изпадат в депресивни състояние, провокирани от това, че не се чувстват достатъчно обичани.

Родените в Събота пък, са тяхната пълна противоположност – те не просто не се страхуват от това да останат сами, но и често предпочитат да се уединяват. Понякога изглеждат дори самовглъбени и студени хора. Дамите са изключително потайни и мистериозни натури. Рядко издават емоциите си, а това ги прави и перфектните манипулатори. Мъжете от своя страна са резервирани, леко мрачни и много внимателно подбират кой да допуснат в обкръжението си.

Ето защо връзката между родените в Понеделник и съботните хора е много трудна. Тя е една вечна борба на характери и взаимно късане на нерви. В леглото също не си пасват особено, макар че изключения винаги са възможни. Като цяло обаче, сдържаността на Съботата не може да задоволи всички онези тайни романтични фантазии на Понеделника.

 

Понеделник + Неделя

Понеделнишките хора могат да бъдат определени като „вечно търсещите деца“. Тяхната душа е чиста и невинна и сякаш живеят в един приказен филм, изпълнен с много любов и емоции. Разбира се, това ги прави и толкова прекрасни създания, но имат и своите слабости. Едни от тях са, че винаги се нуждаят от човек до себе си, който да осмисля съществуването им и ревнивият им характер, зад който се крие тяхната неувереност в чувствата на другия.

Хората, родени в Неделя пък са непредвидими и нерядко фатални. В любовта не са склонни да правят компромиси, но в същото времe са и много всеотдайни. Проблемът е, че не са особено търпеливи и точно това може да се окаже спънката във взаимоотношенията им с Понеделника.

Тази връзка определено няма да е лесна. Макар че и двамата са емоционални и страстни, има голяма опасност неделната половинка да разтълкува поведението на Понеделника като обсебване и задушаване.

Сексът е точно това, което може да запази отношенията им, защото страстта му е толкова неизчерпаема и бурна, че е способна на чудеса. Общо взето, когато стане дума за любов между тези двама души, веднага се сещаме за клипа от песента на Eminem и Rihanna - Love The Way You Lie.

 

Вторник + Вторник

Дамите, родени във Вторник, са много буйни и страстни натури. Обожават движението и ненавиждат застоя. Такива момичета винаги успяват да се справят с трудностите в живота, защото не влизат в порочни кръгове, в търсене на себе си или депресивни състояния. Те са истински войни, които не спират да грабят от живота с пълни шепи.

Господата, родени в този ден, пък са адски смели, своенравни и жадни за приключения и борби. За тях също не е присъщо да тъпчат на едно място и не спират да търсят развитие. На такъв мъж винаги можеш да разчиташ, защото той ужасно много държи на мъжката си дума. От него няма да чуеш хленчене или самосъжаления.

Връзката между мъжът и жената, родени във Вторник обикновено е много силна и страстна. Проблемът обаче е, че прекалената амбициозност и на двамата, може да ги постави в позицията на конкуренти. Възможен е сериозен сблъсък на два силни характера, който да има доста кофти край.

 

Вторник + Сряда

Характерно за хората, родени във Вторник е техният буен нрав и силна амбиция. Те никога не биха се чувствали щастливи, ако са поставени в положение на застой. Свободолюбивият им дух не може да се окове, нито опитомен напълно. От друга страна пък са отдадени в любовта, но само ако са сигурни, че тя няма да им отнеме най-ценното – стремежа да се развиват и израстват.

Тези, които са се родили в Сряда пък са абсолютни домошари. Харесва им да се чувстват уютно и спокойно на мястото си. Не са особено импулсивни, дори напротив. Когато създават семейства, те обикновено са едни от най-сплотените... стига да не е с човек, роден във Вторник!

Любовната връзка между Вторника и Срядата в повечето случаи завършва скоро и зле. Естествено, винаги има изключения! Но като цяло единият е твърде свободолюбив, а другият се нуждае от стабилност. Точно това може да им изиграе лоша шега, защото партньорът, роден във Вторник ще се чувства потискан и дърпан назад, а този в Сряда, ще е изнервен от неспособността на другия да му дари сигурност.

Сексът едва ли ще им помогне особено да задържат връзката си, защото Вторникът все ще усеща някаква липса и не достатъчно страст.

 


Вторник + Четвъртък

Хората, родени във Вторник са едни от най-смелите личности. Те не обичат да бездействат и винаги правят нещо, което може да им помогне да се развиват. Освен това са изключително умни и прозорливи. Проблемът е, че понякога изпитват затруднения да създадат сериозна връзка, просто защото трудно намират хора, които да издържат на импулсивността им.

Родените в Четвъртък пък са доста непостоянни и нетърпеливи. Искат всичко на момента и хич не са склонни да правят компромиси с това. Отличават се и с буен нрав и непримиримост, което пък може да се окаже голям проблем, когато се влюбят в някой, роден във Вторник.

Това са два остри камъка с много страст и енергия в себе си. Сексът между тях е изпълнен с емоция и огън, но извън леглото нещата са доста сложни. Могат да срещнат редица трудности, защото и двамата не обичат да отстъпват.

 

Вторник + Петък

Родените във Вторник са известни със своята сила на духа и воля, но също така и с импулсивността си. Те не обичат да следват коловози или да се ограничават с общоприети норми, напротив! Винаги търсят нови пътища и приключения, в които да се впуснат с цялото си сърце. Всъщност живеят, за да откриват и завладяват!

Хората, родени в Петък пък са хора на изкуството и естетиката. Те са изключително любящи, но са и доста зависими от жаждата за емоция. Заради това, понякога създават впечатление на не особено постоянни и надеждни партньори.

Връзката между двамата е доста голямо предизвикателство и дори и астролозите не смеят да дават много категорични мнения за развръзката й. Същото се отнася и за секса – той може да бъде страхотен, но е напълно възможно да се окаже и абсолютен провал.

 

Вторник + Събота

Хората, родени във Вторник се отличават с буен нрав и силна амбиция. Те никога не биха се чувствали щастливи, ако са поставени в положение на застой. Не обичат да бездействат и винаги правят нещо, което може да им помогне да се развиват. Освен това са изключително умни и прозорливи. Проблемът е, че са твърде импулсивни и понякога това плаши партньора им.

Родените в Събота пък са хора, които се чувстват най-комфортно, когато са насаме със себе си. Потайни и дори самовглъбени, те много внимателно преценяват кой да допуснат до себе си. Точно заради тази си потайност обаче, могат да се нарекат и отлични манипулатори.

Връзката между Вторника и Съботата би била доста трудна, много често и напълно обречена. Това е така, защото буйния и импулсивен нрав на родения във Вторник ужасно много дразни съботния човек. Той не се чувства комфортно около толкова подвижна личност, която има нужда непрекъснато да експериментира и изследва.

Сексът също едва ли би бил особено разтърсващ. В повечето случаи на Съботата не й допадат креватните експерименти, за които настоява Вторника.

 

Вторник + Неделя

И родените във Вторник, и родените в Неделя са много силни личности. Те винаги успяват в живота, независимо дали в личен или работен план. Просто натурата им е такава, че не им позволява да спрат да се развиват и усъвършенстват.

Това, което отличава хората на Вторника, от неделните е това, че първите, макар и рядко, са по-склонни на компромиси. Те са изключително импулсивни, но са и състрадателни и това им помага да не се превърнат в безчувствени и себични хора.

Неделните личности също не са безчувствени, но дамите, родени в този ден, могат да бъдат наистина фатални. Господата пък правят нещата със замах и не са склонни да прощават. Ако стъпиш накриво – вече си го загубила.

Връзката между тези двамата ще е една вечна борба. Два остри камъка, които винаги ще искат те да са лидерите и да командват парада. В секса са отлична комбинация, всъщност – великолепна! Но всички знаем, че това не е достатъчно.  

 

Останалите двойки и тяхната съвместимост може да откриете тук:

Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 2

Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора Част 3


 

Коментари към "Тибетска таблица показва съвместими ли сме с партньора ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg