Това видео може да промени живота ви завинаги

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

 

 

 

"Представи си, че няма рай!
Лесно е, ако опиташ.
Никакъв ад под нас,
над нас - само небе.

Представи си всички хора,
живеещи за днешния ден..."

 

“Imagine” - Джон Ленън

 

Можете ли да го направите? Можете ли да си представите, че целият ви живот е концентриран в днешния ден и във собствените ви ръце? Всъщност, е трудно, нали?

 

Трудно е, защото повечето хора сме свикнали с мисълта, че ще има утре, и вдругиден, и по вдругиден... Мислим си, че имаме цялото време на света, без да осъзнаваме, че всъщност животът ни е лимитиран и именно времето, което ни е отредено, е нашето най-голямо богатство.

 

Всеки знае това, но истината е, че много малко го осъзнават. И за съжаление, не рядко осъзнаването идва тогава, когато съдбата реши да ни покаже силата и жестокостта си, за да ни покаже, че нито за миг не трябва да подценяваме живота.

 

Днес реших да ви натъжа малко с едно видео, което обаче може да промени живота ви. Правя го с цел да ви събудя по по-безболезнения начин, затова нека то не ви кара да се плашите от живота, а напротив. Нека то ви предизвика да бъдете по-смели и да изживявате всеки миг по най-добрия начин!

 

Защото ние често си мислим, че имаме време да обичаме или да успеем, но кой ни дава тази гаранция? Никой! Защото няма да забравя как веднъж моя приятелка – лекар, ми каза: „Професията ми ме научи на нещо много важно. Смъртта е реална!“. Защото истината е, че в реалността приказките не рядко имат трагичен край и времето ни изтича по-бързо, отколкото сме предполагали.

 

Затова приятели, спрете да чакате и вземете живота си в ръце. Осмелете се да повярвате в мечтите си и изживявайте всеки миг така, сякаш ви е за последно.  

 

Вижте още: 

5 разказа за най-ценните уроци на живота

Видеото, което ще ви накара да повярвате в Бог


 

Коментари към "Това видео може да промени живота ви завинаги":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg