Този малък аксесоар прави очната линия безупречна

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Козметика

Не сме учудени, че именно Beautyblender провокират любопитството ни с нова, малка и симпатична джаджа, която цели да направи ритуалите ни по гримиране супер лесни и удобни. В крайна сметка всички сме пробвали популярната гъбичка като капка, оригиналния Beautyblender, който улеснява максимално нанасянето на фон дьо тен. Да не забравяме и Blotterazzi.


Сега иноваторите от Beautyblender ни изненадват с Liner Designer – малък аксесоар с форма на…хм, на гъбата? Да, прилича. И твърдят, че с негова помощ всички проблеми с нанасяне на очна линия ще бъдат решение. Треперещи ръце, разсейване, несръчност, слаби умения с грима – всичко това остава в историята с помощта на Liner Designer. Инструментчето се отваря като двойно огледалце и вътре ще откриете малка джаджа, която прилича на перце за китара. Всъщност обаче е асиметрична и направена от изключително гъвкав силикон, който се „огъва“ според формата на окото и ви позволява да създадете перфектната линия само с едно движение.


Въпреки че изглежда като нещо, което ще ползваме само с един продукт, Liner Designer може да се използва и с друг грим. Може да го ползвате като защита на сенките при нанасянето на спиралата или дори за очертаване на устните.


Изглежда ни като ново голямо удобство от Beautyblender и с удоволствие бихме го пробвали!


 

 

Снимки: Instagram.com/beautyblender


 

Коментари към "Този малък аксесоар прави очната линия безупречна":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg