Треньорът на Холи Бери казва, че тя има тяло на 25-годишно момиче

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Ако сте виждали Холи Бери напоследък, вероятно си мислите същото, каквото и ние – О Боже мой! Актрисата винаги е изглеждал добре, но на 51, тя изглежда невероятно добре (и определено не се поддава на нормалната наука за стареенето).Сега, треньорът й се разкрива какво се крие зад тонизирания външен вид и младежка физика на Холи.

 

Питър Лий Томас работи с Холи около две години и казва за „PEOPLE”, че тя е супер отдадена на фитнеса: "Нямах представа каква е възрастта й, когато я срещнах. Никога не съм се интересувал от това и когато разбрах, бях абсолютно шокиран, защото Холи Бери има дисциплина и атлетичност на 25-годишно момиче. "

 

Томас прави това, което би направил всеки добър треньор, и решава да предизвика Холи още повече с комбинация от упражнения като бойни изкуства, бокс, йога и "много военни тренировки , подобни на тези на военноморската флота."Всъщност Холи е толкова добра в тренировките, че според Томас, може много лесно да се превърне в професионален спортист, ако поиска.

 

"Тя не се страхува да експериментира, да изследва и да поема рискове, когато става дума за фитнес, защото разбира, че за да има потенциал за растеж и промяна, тя ще трябва да прави неща, които обикновено са трудни за вършене." Казва Томас за „PEOPLE”.

Томас, който тренира Холи пет дни в седмицата, разкрива, че я изненадва с нещо ново всеки ден:  "Аз измислям много новости, които сами по себе си са доста предизвикателни, защото тя трябва да бъде готова да импровизира. Това може да откаже много хора, но не и нея."

 

Разбира се и режима на хранене е от значение. Според Томас Холи следва кето диета (кетогенна диета с ниско съдържание на въглехидрати). И въз основа на присъствието й в социалните медии тя се гордее с това, което е в състояние да направи. Тя предлага свой собствен седмичен „# FitnessFriday „ - съвети за тренировка в „ Instagram”, като например един от тях е посветен на важността на разтягането или стречинга:

 

Или как да придобиете мотивация, за да започнете да тренирате:

 

Освен това дори споделя някои от тренировките, които тя и Томас правят заедно, както чрез публикации, така и в историята си.

 

Заключение: Холи работи здраво за това тяло - и това си личи.


 

Коментари към "Треньорът на Холи Бери казва, че тя има тяло на 25-годишно момиче":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg