Трябва ли любовта да продава чорапи?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Св. Валентин или Трифон Зарезан? Вечният въпрос, който всеки от нас си задава, наближи ли 14 февруари. Това е една от онези дати, които носят в себе си колкото противоречия, толкова и хубави емоции. В първия епизод на американския сериал за най-голямата реклмна агенция в Ню Йорк Mad Man, главният герой Дон Дрейпър казва за любовта, че е измислена от хора като него (рекламисти), за да продават чорапи. Днешната ни представа за любовта е дотолкова идеализирана, благодарение на всички розови филми и романи, че да отидем в крайностите на един слоган за чорапи би било най-лесното нещо. Крайностите обаче са за онези от вас, които не умеят да се наслаждават на истински хубавите поводи. 14ти февруари е двоен повод за празнуване на любовта и виното, които често вървят ръка за ръка. Да бъдеш влюбен пък, не винаги означава да бъдеш обвързан.

 

За да се влюбиш, трябва да търсиш любовта. И вместо да се чудите как за този празник да прикриете статута си на необвързани, по-добре му се насладете и го отпразнувайте. Отпразнувайте онова чувство на светкавицата в сърцето, което не ви оставя да ядете и да работите нормално, като кажете „Наздраве” на очакваната любов. Опитайте се да я потърсите около себе си. А защо трябва да посветите само един конкретен ден на това най-важното търсене?

 

Тази година няма да ви предлагаме нестандартни начини да отпразнувате на 14 февруари като необвързани, вместо това ще ви предложим да празнувате цял месец. Какво по-хубаво от това всеки ден да имаш повод.


На 6 февруари ще бъде първото за 2014 Sexy&Single Party в София с тема: ВИНЕциански Карнавал, а на 8 февруари партито ще се вихри в Пловдив.
А на 11-ти, 12-ти и 13-ти февруари може да прекарате една забавна и нестандартна вечер като се запознавате с нови хора на Бързите Срещи, организирани от Club R в София.

 

Ако вече тръпнете в очакване, може да научите всички подробности на www.ClubR.bg
 


 

Коментари към "Трябва ли любовта да продава чорапи?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg