Ужасяващи нови детайли около обира на Ким Кардашиян

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Появиха се нови детайли свързани с обира на Ким Кардашиян, който се случи рано в Понеделник.

Припомняме, че 5 маскирани мъже я държали на мушка и я оставили завързана в банята преди да откраднат бижута на стойност 10 милиона долара. Доклади твърдят, че тя е била в леглото си само по халат, когато чула мъже да „тропат тежко“ по стълбите на двуетажния апартамент в Париж.


Кардашиян видяла двама мъже през плъзгащата се стъклена врата и веднага опитала да се свърже с бодигарда си Паскал Дювие, който в момента на инцидента охранявал сестрите й – Кортни и Кендал. Един от мъжете видял какво се случва и бързо грабнал телефона от ръцете й преди тя да успее да се свърже.


Докато ръцете на Ким били завързани с тиксо, един от мъжете я хванал за глезените. Кардашиян твърди пред полицията, че в този момент единственото нещо, което й минало през ума, било че ще бъде изнасилена. Риалити звездата казала на властите, че крадците говорели само на френски, освен думите „пръстен, пръстен“, които повтаряли постоянно. Тя осъзнала, че те търсели новия пръстен, който наскоро получила от съпруга си – Кание Уест. Тя им казала къде е, но след като продължила да плаче и да вика за помощ, те запушили устата й с тиксо.

Симон, приятелка на Кардашиян е спала на долния етаж по време на обира. Тя чула какво се случва, заключила се и се обадила на Кортни и двамата бодигардове за да им каже да се върнат обратно в апартамента. Цялата случка се разиграла за общо 6 минути. За съжаление, бодигардът й Паскал пристигнал две минути след като крадците си тръгнали.


Надяваме се тези нови детайли около случая да сложат край на безумните слухове, разпространяващи се в интернет последните няколко дни.
 


 

Коментари към "Ужасяващи нови детайли около обира на Ким Кардашиян":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg