Уникален японски тест: Какъв си в любовта според отпечатъка си?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Група японски учени провели експеримент, в който събрали пръстовите отпечатъци на повече от 50 000 души. След внимателен анализ те установили, че хората с подобни отпечатъци имат и много общи черти от характера, особено що се отнася до начина, по който изразяват любовта си.

В крайна сметка учените разделили отпечатъците на 8 групи, като съставили подробен анализ на притежателите им. В коя група попадате вие? За да разберете трябва просто да сравните отпечатъка от показалеца на дясната си ръка с моделите от снимката. В зависимост до кой от 8-те най-много се доближава той, описанието под съответната буква важи за вас.

 

A. Вие сте изключително лоялен към половинката си, но само, когато сте наистина влюбени. Ако някога са ви казвали, че сте егоист – излъгали са ви или са се опитали да ви вменят чувство за вина, което не заслужавате. Давате предостатъчно в любовта, е, вярно, понякога ви липсва ентусиазъм, но всеки си има лоши моменти. За вас чистите отношения са единствената алтернатива, не понасяте игричките и безсмислените флиртове.

B. Може би на моменти ви се струва, че не сте способни да живеете като останалите хора. Смятате, че сте пристрастени към емоцията и не можете да свикнете с рутината. Но истината е, че сте от онази особена порода, която иска да граби от живота и трудно бихте се задоволили с партньор, който не вибрира на вашите честоти. Когато срещнете (а може би вече сте го срещнали) своя човек, ще го разпознаете веднага и ще разберете, че всичко, което сте си мислели преди е било погрешно.

C. Имате склонността да идеализирате и любовта, и партньора си. Затова ви боли повече, когато видите истинската страна на нещата. Очаквате твърде много, освен това трябва да запомните веднъж завинаги, че половинката ви не е врачка и не чете мисли. Не може да очаквате да знае какво ви е в главата. Научете се да говорите, не стойте пасивно, за да няма после разочарования.

D. Прощавате изключително трудно. Дори, когато става дума за нещо дребно, то може да преобърне отношението ви завинаги. Лесно се разочаровате и трудно се доверявате. В същото време сте всеотдаен, но някак ви е трудно да правите онези малки неща, който толкова радват в любовта.

E. Вие сте романтична личност, но в никакъв случай и лигава. Просто си представяте отношенията по един много чист начин – без лъжи, без обиди, без изневери. Проблемът е, че имате и твърде високи критерии към половинката си, затова съществува риск често да се разочаровате.

F. Имате изключително будна мисъл... докато не се влюбите. Обичате толкова силно и страстно, че изобщо не се замисляте, че може и да се опарите. Всъщност това изобщо не ви притеснява, защото вярвате, че любовта трябва да е изпепеляваща, а не просто топла.

G. Понякога ви е трудно да разкриете себе си напълно. Предпочитате да вземате, отколкото да давате. Това не ви прави егоисти, просто се предпазливи. Обикновено сте по-обичаната половинка. Не сте е и много лесен характер за съжителстване, ако трябва да сме честни.

H. Не сте от най-романтичните, даже напротив. Вероятно сте имали няколко провалени връзки заради сприхавия ви характер. Предпочитате да следвате ума си, а не сърцето. Хвърченето в облаците е само в началото, после бързо слизате на земята и търсите юздите, които да поемете.  


 

Коментари към "Уникален японски тест: Какъв си в любовта според отпечатъка си?":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg