Упражнения за по-красиви гърди

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Моето тяло

Да обърнете внимание на зоната на деколтето никога не е излишно. Подобно на всяка част от тялото, и гърдите могат да изглеждат една идея по-добре – стегнати и апетитни.


Не, не си мислете, че упражненията ще помогнат да увеличите размера на гърдите си. Със сигурност обаче ще помогнат за красива форма.


Ето какво треньорите съветват да правите!

1. Сложете книга на главата и се разхождайте с нея, помага и за по-добра стойка. Застанете на пръсти, след това на пети, след това на лявата и дясната страна на стъпалата, вдигнете високо коленете и върнете в изходно положение. Правете го в продължение на 2 минути.


2. Застанете прави, стъпалата са на широчината на раменете. Изтеглете раменете напред колкото се може повече, след това върнете назад. Правете го по 10 пъти във всяка посока.


3. Застанете прави, стъпалата са наравно с раменете. Правете колела назад с ръцете, по 10 пъти за всяка ръка.


4. Прави или седнали, с изправен гръб, допрете дланите на ръцете пред гърдите и натиснете. Направете го 20-30 пъти.


5. Прави или седнали, с изправен гръб, вдигнете ръцете над главата и долепете длани. Повторете го 20-30 пъти.


6. Отново прави или седнали, но с изправен гръб, стиснете палците под мишниците и изнесете лактите встрани от тялото. Повторете 20-30 пъти.


7. Застанете с лице срещу стената на разстояния 40-60 см, поставете дланите на стената, така че да са малко под нивото на раменете, и правете лицеви опори – 10-20 пъти.


8. Може да правите подобно упражнение, но на стол или маса – отново 10-20 повторения.


9. Легнете на пода, вземете в ръце гиричка или бутилка с вода(2 литра) и поставете ръцете отстрани на гърдите. От това изходно положение повдигнете ръцете нагоре, така че да докоснете длани. Повторете 10-20 пъти.


10. Аналогично на горното упражнение, но правете кръгове с ръцете, държейки гиричките.


11. Застанете на 4 крака, изпънете назад десния крак. В дясната ръка вземете бутилка с вода или гиричка и също я изпънете напред. Целта е да отпускате и повдигате ръката, по 10-20 пъти за всяка ръка.


12. Седнете на стол, поставете ръцете пред себе си, с леко присвити лакти. Върху лактите поставете книги и започнете да повдигате ръцете заедно с книгите, докато не ги изпънете право напред. Тежестта на книгите е върху лактите. Отново по 10-20 повторения.


13. Отново седнете на стол и поставете книги върху свивката на лактите, но този път задръжте възможно най-дълго.


14. Застанете изправени, стъпалата успоредно на раменете, с ръце изпънати напред правете "ножица" хоризонтално и вертикално – по 10-20 пъти.


15. Застанете изправени, стъпалата успоредно на раменете, изнесете раменете назад и кръстосайте пръстите на ръцете зад гърба, изпънете колкото може по-назад – 10-20 повторения.
 


 

Коментари към "Упражнения за по-красиви гърди":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg