Уран навлиза в Телец - и това всъщност е голяма трансформация

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Периодът на Телеца завършва след седмица, но е на път да направи един последен удар.Днес, 15 май, Уран ще се премести в Телец за дълъг престой.Докато повечето хора може и да не мислим постоянно за Уран, това всъщност е началото на период с със значителни промени. За да получим по-добра представа за това как ще ни въздейства Уран в Телец, проучихме какво мисли по въпроса астрологът Кимбърли Пета Деухирст.

От всички планети, обяснява Деухирст, Уран е отцепникът, бунтарят , планетата на революцията, внезапната промяна и иновациите.И като една от външните планети в нашата слънчева система, Уран се движи доста бавно, завършвайки една орбита на слънцето на всеки 84 години и се премества в нов зодиакален знак на ок. всеки седем.Така че, Уран се подвизава в Овен от 2011 г. насам. Не знаем за вас, но животът ни до сега беше доста различен от лятото на 2011 г.

Това означава , че Уран е толкова далечен и упражнява такова фино влияние върху ежедневието ни, че може би не сте забелязали никакви големи промени по това време.Тоест, промените, вдъхновени от Уран могат, да станат очевидни само в ретроспекция, казва Деухирст.

Като се има предвид, че Овенът управлява самия себе си и това как искаме да бъдем видяни, а Уран се свързва с бъдещето и технологичния напредък, Деухирст казва, че тези промени вероятно са свързани със социалните медии .

С Уран в Телец ще продължим да виждаме промени в начина, по който сме свързани с и използваме технологиите, но в много по-различна част от живота ни.Деухирст обяснява, че докато Овенът ни принуждава да определим кои сме ние, Телецът ни подтиква да се съсредоточим върху това, което има стойност вътре в нас."Ще преминем от гледната точка на първо лице, от себе си, профилите ни в социалните медии и индивидуализацията онлайн до това каква стойност има човекът като индивидуалност", обяснява тя, цитирайки промените, които вече са започнали в това как използваме парите, като онлайн банкирането, Биткойните,както и услугите за парични преводи като „PayPal”.

Под това ново влияние на Уран може да видим постепенното увеличаване на електронната търговия и крипто валутата до такава степен, че те ще станат незабележими приспособления на ежедневието до 2025 г. - също както това да видиш майка си в Инстаграм или Фейсбук през 2018 г.

Деухирст добавя, че Уран в Телец може да предизвика промени в начина, по който отглеждаме и консумираме храна, благодарение на връзките на Телец с елемента Земя.Може да видим дори значителен напредък в начина, по който светът се справя с изменението на климата и природните ресурси.В тези силни области на живота, свързани с Телеца значение имат материалната стойност и природния, естествен свят, където Уран ще приложи магията си.

Въпреки че, Уран идва, за да повлияе на живота ви през следващите седем години, според астрологът, някои от по-забележителните му развития и промени могат да бъдат почувствани през първите две седмици на август или може би усещате тези промени в момента.Но да повторим - може да не осъзнаете сериозността на влиянието на Уран, в продължение на много години. И тогава, Уран ще бъде в Близнаци, променяйки начина, по който  учим и комуникираме, казва Деухирст.

Може би е изкушаващо да бъдете нащрек за някакви или всички промени в начина, по който се занимаваме с фермерство, обработваме земя или харчим пари, но това е едно от онези редки астрологически събития, които просто ви карат да се отпуснете, да се насладите на пътуването и ако не друго,  то да започнете да водите подробен дневник за начина, по който работи и се развива Крипто валутата.


 

Коментари към "Уран навлиза в Телец - и това всъщност е голяма трансформация":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg