Участвай в коледната игра на Max Factor и спечели чисто нов ТАБЛЕТ!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Месец преди най-дългоочаквания празник – Коледа, от Max Factor започват с раздаването на подаръци! Прочутата козметична марката е изключително щедра и е подготвила по нещо за всеки от своите почитатели, който реши да участва в коледната игра Merry Xmas.

 

Чисто нов таблет и 50 комплекта гримове на Max Factor очакват да бъдат спечелени. А дори да не сте от щастливците, изтеглени при жребия, няма да останете с празни ръце. Всеки, регистрирал се в приложението Merry Xmas във Фейсбук, ще получи като комплимент от марката електронна книга със съветите на Слав – главният гримьор на Max Factor за България. Все пак, на Коледа не трябва да има разочаровани!

 

Ето ТУК, приятели, можете да видите приложението и да участвате за спечелването на наградите.

 

За да се включите в играта, трябва да закупите продукт с марката Max Factor в периода 25.11.2013 г. - 25.12.2013 г. включително и да се регистрирате в приложението Merry Xmas ето ТУК като посочите име и фамилия, валиден e-mail, номер на касовата бележка, място на покупката и вида на закупения продукт.

 

Важно! Снимайте и касовата бележка, защото за да бъде всичко честно, наградите ще се изпращат само, ако на организаторите на играта се прати снимка на касовата бележка от закупения продукт на Max Factor.

 

Изненадите обаче не свършват до тук! Специално за Коледа марката предлага 7 от своите култови продукти на преференциална цена с 30% намаление. Можете да ги намерите в магазините, които лансират козметиката на Max Factor. Независимо дали ще си изберете някой от тях или не обаче, имате право да участвате в играта Merry Xmas! Същото важи и ако направите повече от една покупка на продукти. Можете да се регистрирате за участие в играта повече от веднъж в зависимост от броя касови бележки, които имате.

 

Е, приятели, пуснете вашето коледно „писмо“ ТУК, а ние стискаме палци да имате успех и много подаръци!

 

Вижте още: 

Завръщането на една легенда: Creme Puff на Max Factor


 


 

Коментари към "Участвай в коледната игра на Max Factor и спечели чисто нов ТАБЛЕТ! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg