Фризьор – една интересна, перспективна и добре платена професия!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим

Знаете ли, че на всеки 450 човека в света се пада по един фризьор?


Това означава, че над 15 000 000 души ежедневно упражняват една от най-желаните професии в света.
А питали ли сте се защо е така?
Защото докато има жени, ще има и фризьори!
Не случайно професията освен най-масова, е и сред най-древните. Документирани прически има още на скалните рисунки, а от 15 век се практикува по начина, по който я познаваме и днес.


Фризьорската професия съчетава в себе си занаят, изкуство и бизнес. Дава хоризонти, които малко други професии предлагат – разнообразие, ежедневна комуникация, простор за творчество и експерименти, достъп до звездите и червените килими на най-лъскавите светски събития, красива работна среда и не на последно място - възможност да се печелят пари.
Разбира се, ако сте сред най-добрите!

А да станете член на клуба на най-добрите вече не е мисия невъзможна.
Ако поне веднъж сте се замисляли дали искате да сте фризьор, то сега е моментът да направите следващата крачка и да опитате. Защото вече има място, от което ще излезнете истински професионалисти. Школата на най-добрите в света отвори врати в България - Училище за фризьори Л’Ореал.


За 6 месеца най-добрите в бранша ще разкрият пред вас тайните на занаята от първа ръка, ще учите и ще практикувате едновременно, ще се сблъскате с реални казуси и ще откривате нови хоризонти. Ще се потопите в атмосферата на творчески и артистични предизвикателства, ще опитате от удоволствието да създавате нови светове, въоръжени с ножица, боя и талант.


660-те учебни часа ще отлетят неусетно, защото всеки миг ще научавате нещо ново и ще го изпитвате веднага в практиката. Три месеца интензивно ще усвоявате занаята в детайли, а следващите три месеца ще работите във фризьорски салон и ще имате възможността да тествате професията в реалния живот.
Не е нужно да имате опит, за да се запишете в Училището. Това, което ви трябва, е желание, упорство, трудолюбие и щипка талант, която вашите преподаватели ще превърнат в страст към професията за цял живот.


Училището е единственото по рода си, което предлага освен практика и възможност за стаж в Учебния салон, както и съдействие за намиране на работа.

 

Запознайте се и с няколко ученици от първия випуск, вече успешни фризьори, взели правилното решение да се обучават в училището за фризьори на L'Oreal.


Мая Димитрова

 


Защо избра да учиш в Училище по фризьорство Л’Ореал?


Защото Л’Ореал е лидерът в света на модата и фризьорството Къде ако не в Училището на Л’Ореал да получа най-добрите умения и знания за добър старт?


Днес, когато вече си завършила Училището, какво мислиш за обучението, което получи?


Получих стабилна основа, върху която да надграждам и виждам пътя си единствено напред и нагоре.


Започна ли вече да работиш като фризьор?


Да, след като изкарах стажа в учебния салон на Училището, имах щастието да изкарам теста и вече работя в салоните на Мърфи при Марин Хубенов на когото съм много благодарна за оказаното доверие. Надявам се и занапред да бъда достоен член на екипа му.

Иван Кирчев

 


Защо избра да учиш в Училище по фризьорство Л‘Ореал?


Избрах Училище по фризьорство Л‘Ореал, защото искам най-доброто за себе си.


Днес, когато вече си завършил Училището, какво мислиш за обучението, което получи?


Обучението, което получих, наистина ми даде увереност и амбицията да продължавам напред. Преподавателите са добри и изграждат необходимата основа, за да започнеш да градиш своята кариера.


Започна ли вече да работиш като фризьор?


Мога да се похваля, че вече работя като фризьор в един страхотен салон с невероятни колеги и професионалисти при Валентин Цветков.

Не се колебайте и се запишете в Училището по фризьорство на L'Oreal още сега на телефон 0888 88 00 27. Ако го направите в следващите 3 дни, ще получите и страхотна отстъпка! Красивото бъдеще ви чака!
 


 

Коментари към "Фризьор – една интересна, перспективна и добре платена професия!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg