Хитри трикове за перфектна очна линия

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим

Очната линия е оръжието в бюти арсенала на всяка жена, но всички знаем колко досадно е, когато сте направили грима си, нанасяте последен щрих с очната линия и...ууупс, размазахте я.


Няма страшно, тези лесни трикове ще ви помогнат да избегнете проблема.


Блендирайте със сенки за очи


Моливите със силиконов накрайник за блендиране на очната линия изглеждат супер удобни, но няма да ви дадат максималния резултат, който търсите. Вместо това вземете четка за блендиране и сенки в същия цвят като линията и я блендирайте със сенките, за да постигнете ефекта на опушване.

Загрейте я


Усещането да нанесете на нежната кожа на клепача сух молив, който сякаш чегърта кожата ви, не е никак приятно. Грабвайте сешоара и загрейте молива. Той ще омекне и това улеснява нанасянето. Не задържайте обаче сешоара прекалено дълго, 3-4 секунди са достатъчни, за да може след това да нанесете прецизна линия с лекота.


Спирала вместо очна линия


Ако ви трябва бързо преобразяване, но нямате в себе си очна линия, а само спирала, няма проблем. Използвайте я. Нанесете я супер близо до основата на миглите на два или три слоя. Това създава обем, който от своя страна пък илюзия за очна линия в основата на миглите.


Започнете отвън навътре


За естествен вид не започвайте нанасянето от вътрешния ъгъл на окото, а обратното – отвън навътре. Така ще контролирате по-успешно дали линията да бъде по-дебела или по-фина.


Молив като основа за течната очна линия


Един трик, който може би много от жените не са прилагали. Ако имате проблем с прецизното нанасяне на течната очна линия, опитайте това – нанесете я с молив и след това минете по него с течната очна линия.


Кредитна карта


Не за да си купувате впечатляващо скъпа очна линия. А за да я използвате като основа за очертаването на правилна линия. За същото може да използвате и лъжица.
 


 

Коментари към "Хитри трикове за перфектна очна линия":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg