Хороскоп на зодия Везни за 2019-та година

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

През 2019 г. Юпитер дарява късмета си наВашиятрети дом, а именно тозина комуникацията.Той ще изостри остроумието ви и ще ви предложи повече възможности да си откраднете почивни уикенди забягствоот ежедневието. Посвететенай-накраятази годинана товада опознаете съседните градовена Вашия  и природатанаоколо.

Планирайтекъмпинг пътувания, походи и кратки излети, зада излекуватевсички пристъпи на жаждата и страстта си към пътешествия! 
На 7 март Уран, планетата на иновациите и промяната, се премества от седмия ви дом на връзките във вашия осми дом на регенерация и секс. Следващите седем години ще включват всички видове експерименти, когато става дума за смърт, изпитания и прераждане.

Обърнете специално внимание на работата си и служебните дела, когато лунните затъмнения на 2019 г. се появят, Везни. Планетата ви за кариера в края на краищата е Луната, а затъмненията й вероятно ще разкрият нова информация за това как най-добре можете да успеете.

               

Кариера

 

Плутон, вашата лична планета на парите и финансите, работи постоянно във вашия четвърти дом на къщата и семейството, като ви насърчава да си създавате финансови цели, които ще генерират стабилност през целия ви живот. Благодарение на енергията на планетата джудже, вие ще продължите да преоткривате и усъвършенствате начина, по който харчите и спестявате разумно. Ако не сте доволни от сегашната си кариера, може да потърсите нещо  различно в началото на пролетта. Меркурий, вашата лична планета на щастието, ще обиколи призрачните Риби от 10 февруари до 16 април. Планетата предвестник ще ви помогне да разберете приоритетите си – живеете, за да работите или работите, за да живеете?

 

Любов

 

Дали последните седем години не са били твърде бурни по отношение на връзките Ви, Везни? Ще бъдете развълнувани да чуете, че Уран, великият носител на промяна, се премества от седмия Ви дом на връзките, във вашия осми дом на секса. Това означава, че Вашата любов ще придобие стабилност, докато Вашият сексуален живот ще се разгорещи. Чувствате се по-отворени за експериментиране и може да възобновите искрата с партньора си. Отворете тези теми на общуване и комуникация, и обсъдете какво бихте искали да опитате заедно с човека до себе си, след това оставете нещата да се разпалят сами. Планетата ви на любовта, Марс, се движи направо през цялата година, като ви помага да намерите посока, независимо дали сте във връзка или не.

 

 

                 

 

Коментари към " Хороскоп на зодия Везни за 2019-та година":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg