Хороскоп на зодия Скорпион за Хелоуин

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Хелоуин е празникът на Скорпиона - времето, когато тайните, мъртвите и подземните обитатели излизат да се позабавляват - и буквално всичко може да бъде секси.

Освен това Юпитер започна 11-месечно пътешествие през Скорпион на 10 октомври. Когато планетата на самочувствието се забърква чудовищно мощно със силното слънце на Скорпиона, очаквайте пиянски изпълнения от най-неприятния за свалки материал. Отстояването на вашите цели може да е неуспешно - не забравяйте, че нямате нужда от причина да отхвърлите някого.

Това е вашият празник, нали? И все пак нещо не е наред. Може би това е бягството от действителността  около вас: Вие знаете колко тъмни са нещата под повърхността; всички маски трябва да бъдат свалени и да се надникне под тях. Всяка драма, която вие нежно подстрекавате, ще се обърне към вас, така че да устоите на изкушението да привлечете другите в подобно поведение, което може да е по-честно, но също така ще бъде разрушително. Удовлетворете нуждите си от реалност, като с прикритието на костюма за Хелоуин, помогнете на наранен приятел в ъгъла.Напътствайте го в трудностите му.


 

Коментари към "Хороскоп на зодия Скорпион за Хелоуин":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg