Четвъртък вечер, филмова вечер!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Ох, още малко, саааамо още малко, и работната седмица ще приключи. Почти преживяхме четвъртък, остана ни да преживеем и работния петък иии свобода!

А какво ще кажете още тази вечер да си откраднем малко уикенд настроение! Едва ви навихме, нали? Е, няма нищо по-лесно от това – хайде да отидем на кино!

Откакто повечето кино салони направиха така, че билетите в четвъртък да са по-евтини, започнахме да мислим за този ден като за мини празник, който се чества с пуканки и кола. Ами да празнуваме, а?

Тази седмица имаме богат избор от филми. Ако сте се спречкали с шефа, изкарайте си яда с една порция „Шефове гадняри”! Ако си имате едно такова чудовище като от „Дяволът носи прада” за шеф, от този филм, можете да почерпите идея за някой пъклен план как да го неутрализирате. Или ако не друго, то поне да си поцелите екрана с пуканки и да си представяте, че това в ръката ви са гранати, а онова там на голямата стена е човекът, който ви вкисва живота всеки ден.

В случай, че ежедневието ви напоследък е, меко казано, еднообразно, подарете си 100 минути „Живот на скорост”! На бас, че ще ви подейства разтърсващо!

А, може би, ви се искаше да сте на романтична среща тази вечер? Я вижте как някои хора са „Оглупели от любов” и хич и не съжалявайте, че сте на кино само в приятелска компания.

Ако пък вашият малък малчуган цяла седмица ви повтаря, че не му обръщате достатъчно внимание, сега е моментът да поправите тази грешка. Отидете заедно на „Смърфовете”! После ще има да ви повтаря, че сте най-готината мама (или тати) на света!

И накрая, но не по важност – „Операция Шменти капели”! Сигурно вече сте го гледали – та той постави рекорд за най-посещавана премиера в България. И все пак, ако все още не сте, не губете повече време – заслужава си!

Е, харесахте ли си нещо от импровизирания ни кино афиш? Ако сте, не му мислете много, вдигнете телефона и направо си запазете билет от сега! И без това почти навсякъде времето е лошо – нека не му се даваме и да повдигнем настроението си един хубав филм!


 

Коментари към "Четвъртък вечер, филмова вечер! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg