Четки за грим, излезли от света на Хари Потър

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Козметика

Всеки пристрастен към гримовете може да потвърди факта, че наистина добрите продукти могат да бъдат магически. Тази аналогия достигна съвсем нови нива, защото четки, вдъхновени от Хари Потър са на път към пазара, а ние не можем да прикрием факта, че сме ужасно развълнувани!

По рано днес, „Allure” докладва, че комплектът четки от „Storybook Cosmetics” за пръв път е споменат във форум за гримове „Makeup Addiction Reddit” и няма никаква друга информация за тях. Тъкмо когато започнахме да се отчайваме, от марката направиха и изявление:

„Прототипите бяха ОДОБРЕНИ и са готови за производство!!!!, Датата на пускане е насрочена за след седмици (или по-малко). Те ЩЕ се разпродадат бързо, така че хвърляйте око на страницата ни през следващите седмици. (Направихме всичко възможно, за да произведем колкото се може повече!)“

Шест седмици, хора! Това е достатъчно време да разгледате и другите продукти на компанията, които обединяват гримовете с поп-културата, например Хари Потър палитри или пък палитра с темата на известната „Запалима книга“ от филма „Гадни момичета“. Ще вземем от всичко!
 


 

Коментари към "Четки за грим, излезли от света на Хари Потър":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg