Шопингът убива мъжката страст!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Е, дами време e да сложите край на опитите си да замъкнете своя любим на шопинг разходка! И не само, защото това ще го отегчи безкрайно, но и защото е изключително вредно за неговото здраве - буквално! Това е становището на немски учени, които доказаха, че пазаруването влияе отрицателно на мъжкото либидо.

Но не си мислете, че причината се крие в това, че когато му връчите касовата бележка, нищо не е в състояние да повдигне „настроението“ му, дори и покупката да е супер секси бельо! Да, виновникът е касовият бон - всъщност химикалът наречен Бисфенол А, съдържащ се в касовите бележки. Той потиска мъжките хормони в тялото и има отрицателен ефект върху ерекцията и потентността. И което е най–притеснително - убива дори желанието им за секс. А ние смятахме това за невъзможно!

Учените са открили, че колкото по–чести са срещите на господата с този химикал, толкова по–скоро единственото, което ще могат да ви предложат е да платят сметката! Е, не че е малко, но все пак...!

След тези открития Бисфенол А вече е забранен в Канада и няколко американски щата. Ох, отдъхнаме си! За момнет се притеснихме, че може да забранят на мъжете да плащат сметки.

И все пак, дами, май по–добре да не рискуваме здравето на силния пол и да предпочетем обиколката в мола с приятелки. Защото в противен случай току виж ни се наложило да избираме между нова рокля и множествен оргазъм! Труден избор нали? Е, нека ви припомним за алтернативата на онлайн пазаруването!
 


 

Коментари към "Шопингът убива мъжката страст!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg