1 милион обезщетение, ако ви отвлекат извънземни!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Новината, че извънземните ще кацнат на Земята през ноември, доведе много хора до стресови състояния! Други пък, като нас, чакат срещата със зелените човечета, с огромно нетърпение. Ако обаче, тази предполагаема визита, ви притеснява, то спокойно можете да си направите една застраховка, в случай, че пришълците решат да ви отвлекат.

Не, не се шегуваме! От няколко години, в редица държави, се предлага нов вид застрахователна полица, която покрива отвличане от извънземни, както и забременяване от тях.

Така например, холандската застрахователна компания Hullberry Insurance Company, предлага на своите клиенти, обезщетение за пострадалите от НЛО. В договора си посочва следното: „Застрахователната премия се изплаща в случай, че застрахованият бъде отвлечен от жители на чужда планета“. Сумата, с която ще се сдобиете, ако това ви се случи, е 5 000 евро, а стойността на полицата е между 12 и 28 евро на година. За да ви бъде изплатено обезщетението обаче, ще трябва да представите медицинско свидетелство и документ от авиационните органи.

В Англия пък, няколко брокерски къщи обещават да изплатят 10 милиона паунда за отвличане от всякакъв вид извънземни, без значение от цвета им. Вноската за тази услуга е еднократна и струва само19.95 паунда .

Подобни застраховки се извършват и в Америка. Там ще ви дадат 1 милион долара, ако срещата с ноемврийските гости, ви донесе сериозни щети. А ако успеете да докажете, че носите дете от неизвестен извънземен баща, е, тогава ще забогатеете значително.

Ихаа! Надяваме се родните брокери, да вземат пример от чуждестранните си колеги и скоро да предложат такава застраховка и у нас. Защото имаме сериозни опасения, че трите, приближаващи летящи чинии ще получат разрешение за кацане само от българското правителство!


 

Коментари към "1 милион обезщетение, ако ви отвлекат извънземни!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg