1 червило, няколко начина да го нанасяш! (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Снимков материал: Ben Watts

Ако си мислите, че с едно червило, можете да накарате визията си да изглежда само по един начин, значи жестоко се лъжете! Всъщност има поне няколко варианта да го нанесете така, че то да ви придаде съвсем различно излъчване…

Ние попаднахме на страхотно видео, което показва всичко това нагледно и решихме, че определено трябва да го видите. В него се използва червило в много наситен и нестандартен цвят, но резултатите варират от съвсем естествена визия, до драматично излъчване!

Така, например, ако го нанесете с пръсти, ще постигнете по-деликатен ефект. Тази техника е много модерна сега и е подходяща за дневния грим, когато целите по-натурално излъчване.

Може да я използвате и за да нанесете червилото като кремообразен руж. Просто ще ви е нужно повече търпение, за да го положите върху скулите бавно и постепенно.

Другият вариант е да използвате четка! Тогава можете да направите цвета средно наситен или много наситен – всичко зависи от вашите предпочитания! За да постигнете по-ярък резултат, оберете първия пласт червило със салфетка, очертайте линията на устните с молив и отново нанесете от червилото.

Ако искате матов ефект пък, приложете следния трик. След като сте нанесли червилото с четка два пъти, отново попийте леко със салфетка. После сложете такава, но от по-фина и рехава материя, върху устните си. С помощта на четка, напоена с пудра, потупайте салфетката в областта над устните. Така съвсем малка част от пудрата ще попадне върху тях, но ефектът ще е много интересен.

Другият вариант е да направите устните си сочни и блестящи. За целта просто нанесете гланц върху червилото. Резултатът ще е много различен и ефектен!

Е, остава само да изберете цвят, с който искате да експериментирате и да изпробвате различните визии! 


 

Коментари към "1 червило, няколко начина да го нанасяш! (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg