10 въпроса, които не трябва да задавате на половинката си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Дори и най-здравите отношения могат да бъдат разрушени. Нищо не е вечно. А ако постоянно задавате някои от тези въпроси, като нищо ще си докарате недоволството на мъжа до себе си и нищо чудно да му видите гърба.


1) Добре ли изглеждам? Не изглеждам ли ужасно?


Истината е, че въпросите, свързани с външния вид, са неприятни или най-малкото скучни. Не коментирайте външния си вид пред половинката си, защото мъжете са склонни да възприемат всичко буквално и ще му набиете в главата, че не сте идеална. Момчетата са привлечени от собствената ви пълна увереност в красотата ви.


2) За какво си мислиш сега?


Много често хората(и мъжете, и жените) не мислят за нищо конкретно, мислят за всичко и за нищо. Настойчивото ви желание да знаете за какво мисли той, може да го подразни, защото понякога просто не можем(и ние, момичета) да обясним с едно изречение.


3) Кога ще си имаме дете?


Не задавайте този въпрос, още повече ако отношенията ви са в начален етап или пък още не сте избрали дата за сватбата. Наслаждавайте се на отношенията си, иначе може да го накарате да си промени решението.


4) Кого обичаш повече – мен или майка си?


Оу, момичета! Отношенията с майката и с вас са нещо коренно различно и дума не може да става за сравнение, не правете тази грешка.


5) Наистина ли ме обича


Не карайте половинката си да ви признава във всяка една минута, че ви обича. Постъпките говорят повече.


6) Кога ще се оженим?


Не притискайте партньора си, възможно е да не е постигнал целта си, да не е уверен във вас, да не е готов на такава стъпка или изобщо да е твърде рано да говорите за сватба.


7) Как ти се струва новото ми червило?


Момичета, ако е с вас, с вас е. Не заради червилото, не заради прическата, а заради всичко, което сте вие. Такива въпроси могат само да ги раздразнят.


8) Колко точно ме обичаш?


А в каква мерна единица се измерва любовта? Вие знаете ли?


9) Харесва ли ти да си с мен?


Ако е с вас, значи му харесва. Ако не му харесваше, щеше да си в тръгнал. Или е нужно да се прави такова уточнение?


10) Нищо ли не забелязваш?


Особено когато става дума за малки детайли като цветът на ноктите, новите обувки, червилото и подобни, момчетата не са особено внимателни наблюдатели и този въпрос също ги дразни.

 

Вижте още:

7 забравени навика, които правят връзките здрави

Женските недостатъци, които мъжете харесват
 


 

Коментари към "10 въпроса, които не трябва да задавате на половинката си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg