10 златни правила в използването на спирала

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Спиралата – едно от най-ценните оръжия в beauty арсенала  на всяка жена. Но и опасно за здравето. Очите са деликатна зона, която е склонна към възпаления. А спиралата е носител на бактерии и микроби, ако не е правилно съхранена. И въпреки че изглежда възможно най-елементарното нещо за използване от всички възможни средства за разкрасяване, при нанасянето на спирала също си има някои трикове, които неимоверно биха подобрили вида ви. Спазвайте тези златни правила за съхранение и използване на спиралата и ще изглеждате уау!

 

1.       Изберете правилната форма на четката. Гъстата и дебела четка придава обем, извитата „накъдря“ миглите, а тази с пластмасови ресници отлично разчесва и разделя.

2.       Черният туш подхожда на всички жени, тук няма никакво значение с какъв цвят очи, коса и кожа сте.

3.     Ако искате спиралата не само да разкрасява миглите, но и да се грижи за тях, уверете се, че в състава ѝ има такива компоненти като пчелен восък, кварц, кератин, пантенол, каолин, витамини.

4.      Не злоупотребявайте с водоустойчивите спирали. Истината е, че не правят добро на очите си. А ако е абсолютно наложително да носите такава, то изберете добър демакиант.

5.       За да „полепне“ добре тушът по миглите, без излишни натрупвания, загрейте спиралата с ръце или я топнете в топла вода.

6.       Ако миглите се сплъстяват, почистете четчицата със салфетка.

7.       Не „напомпвайте“ четчицата в тубичката – това вкарва въздух в нея, а оттам и повече бактерии.

8.       За да направите очите изразителни, нанесете спиралата на два слоя. Но почакайте, докато изсъхне първият, защото иначе миглите ще се сплъстят.

9.       На долните мигли нанасяйте само един слой, а за да изглеждат естествено, сложете спирала само в корените на миглите.

10.   Съхранявайте спиралата далече от вана, душ, лампи, пряка слънчева светлина. Най-добре е да е на стайна температура. 


 

Коментари към "10 златни правила в използването на спирала":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg