10 мъчения, които всяка дама с едри бедра вероятно изпитва всеки ден

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Моето тяло

1. Вашите панталони винаги падат надолу,  така че по подразбиране  мразите панталони. Трябва да си купите размер, който отговаря на бедрата ви, което означава, че панталоните ще бъдат твърде големи  навсякъде другаде и ще се наложи да ги дърпате нагоре цяяял ден.  Дори колана не може да те спаси.

2.Гащеризон? Неее. Те  са очевидно само за високи хора с дълги крака.

3. Къси панталони.  Самия акт на носенето на къси панталони като цяло е просто ужасяващ за вас. За да намерите шорти, които действително отговарят на бедрата ви без да спират кръвообращението ви, вие трябва да вземете по-голям размер, което просто не е ОК. Същото важи и за ластичните шорти ... или спортните шорти. Те са ОК, все пак, тъй като те са широки надолу и бедрата ви дишат. . Благодаря на Бога за изобретяването на анцузите и клиновете с  висока талия.

4. Протриване. Нямате разстояние между бедрата, така че те се търкат помежду си, когато носите шорти или рокля ... и  дразнят, и се протриват. Дразнят толкова неприятно! Само мисълта за обрива, който ще се появи по вътрешната част на бедрата, когато сте с лятна рокля ви кара да се свивате. Помощ.

5. Спринт. Благодарение на протриването и постоянното удряне на бедрата едно в друго, тичането може да стане истински досадно.

6. Вие често се усещате, че  сравняване бедрата си с бедрата на противоположния пол. И когато някой мъж има по-малки бедра, отколкото вие(което е доста стандартно), незабавно се подтискате и прикривате.

7. Бански. Дори и ако останалата част от тялото ви е в добра форма, да изложите голите си бедра на показ все още е кошмар за вас. И когато видите перфектно дупе? Оооо това е най-лошата част.

8. Хот-дога. Бедрата ви никога няма да изглеждат като хот-дога, без значение какъв филтър в Instagram използвате. Пуешко бутче, от друга страна може би...Погледнете от тази страна на нещата – в днешно време много хора биха предпочели наденичка от пуешко бутче, не хот дог нали?

9. Кръстосване на краката. Колкото по-големи са бедрата ви, толкова по-трудно е да кръстосате краката си. Това е най-неприятното, когато имаш големи бедра. Дори и да можете да сложите крак върху крак, се оказва, че не е удобно. Истинската мъка: Когато искате да кръстосате краката си, но има повърхност (например, маса), която ви спира да го направите, защото трябва да вдигнете крака си по-високо от масата. Също така, трябва да решите какво да правите с краката си на интервю за работа. Или всеки път, когато сте облечена с рокля. Борбата е истинска, хора.

10. Кога ли ще дойде щастливият момент и за бедрата?... Големите задници имаха такъв. Големите цици също. Дори големите ръце имаха  своя момент (или го имат в момента). А големите бедра ?! Кога ще имат дойде техният миг? Нека да започнем с воля и увереност!

Без значение от вашия размер, трябва да възприемете тялото си и и да покажете гордо това, което имате. И ако това, което имаш са бедра, тогава трябва да се гордеем с тях. В края на краищата, дебелите бедра са силни бедра, а силата е модерна.


 

Коментари към "10 мъчения, които всяка дама с едри бедра вероятно изпитва всеки ден":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg