10 неща, които ви пречат да имате връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Да бъдеш сам е променливо чувство. Понякога ти харесва друг път предпочиташ да не си сам, знам от опит, защото така прекарах по-голямата част от моя собствен живот.

Не винаги е 50 на 50, но вашето време е доста разкъсано между това, че сте доволни от вашата самостоятелност и това да сте готови да намерите някой.

Какъвто и да е случаят, има време - без значение кои сте и колко сте щастливи, когато не мразиш идеята да бъдеш сам.

 

Очевидно е, че ако не се появи гадже в момента, в който го искате, отчасти поради липсата на качествени опции, не мога да ви помогна с това.

Но мога да ви помогна с това как да промените нещата около себе си. Когато бях сама, имаше някои неща, които правех, независимо дали съзнателно или подсъзнателно, поради които бях сама.

Ето списък с грешките ми, за да не ги повтаряте:

Издигате бившия си на пиедестал

Гарантирам ти, че не е бил толкова страхотен. Без значение колко страхотен си го изградила в съзнанието си , обещавам, ти,че просто не е бил толкова перфектен.

След края на връзката е лесно да я идеализирате и да държите бившия си на пиедестал, на който той не е принадлежал. Но всичко, което правиш с това , е да не даваш на някого нов шанс.

Приемете факта, че има причина, поради която нещата между вас са свършили.

Нищо няма да се случи с вас, ако всеки човек, когото срещнете, се измерва с тази фантастична версия на вашия бивш, която сте създали в съзнанието си.

Да поддържате връзка с бившия си

Родителите ми станаха изключително близки приятели, след като се разведоха и доскоро мислех, че това е нормално.

Тогава влязох в сериозна връзка и осъзнах, че близки приятели с бившия е просто странно.

Разбира се, момичета, вие може да сте приятелски настроени, но близки приятели, които се разхождат през цялото време заедно и говорят всеки ден?

Това не е само странно, но е сигурен начин да отблъснете някой, който мисли да се среща с вас.

Да го играете прекалено хладна

Това беше още една грешките ми.

Обичах да играя на хладно, толкова хладно, че буквално физически избягах от едно момче, което ми харесваше, защото осъзнах, че го харесвам.

Страхът ми от отхвърляне беше толкова голям, че правех всичко, за да се уверя, че някой, към когото имах чувства, няма да има представа, че го харесвам. Смешното е, че все пак се озовах отхвърлена. Единствената разлика беше, че момчетата, които ме отхвърляха, нямаха представа, че го правят.

Не правете като мен. Кажете на човека, когото харесвате, че го харесвате. Обещавам, че това няма да ви убие.

Не отписвайте някого, само защото не покрива всичките ви стандарти

Току-що срещнахте един човек, с когото сте прекарали последните три часа, говорейки в бара, в неконтролируем смях и може би дори плач понякога. Вие сте по-жизнерадостна с него, отколкото сте някога с някого.

Но ... той е нисък! Ах, той е нисък, а вие не се срещате с ниски момчета!

Не отписвайте някой, който е добър, само защото не отговаря на някакъв произволен стандарт, който сте си поставили в миналото. Никога няма да срещнете някой, който покрива всичките ви изисквания. Само се концентрирайте върху това да намерите някой, който ви кара да се усмихвате.

Заблуждавате се, че всяка криза е край

Само защото сте имали спор, несъгласие или почивен ден (един от друг), не означава, че всичко е свършило.

Да отпишеш някого от първата минута, когато нещата се объркат е грешка, защото познайте? Нещата ще се объркат в отношенията ви, без значение с кого сте. И двамата сте човеци и хората объркват нещата непрекъснато.

Ако приключвате нещата с всеки човек, с когото се срещате веднага щом нещо се обърка, ще останете сами до края на живота си.

Плюс това, едно от най-добрите неща на това, да си влюбена е, че можеш да объркаш всичко и  да знаеш, че можеш да го поправиш и пак да бъдеш обичана от другия човек. Запомнете това.

Постоянно се оплаквате колко сте самотна

Дори ако се оплаквате от това само на приятелките си, майка си или на самата себе си през нощта, докато заспите, инвестирате енергията си в това. А такава отрицателна енергия има начин да се срасне с вас. Тя става част от вас.

Така че, когато отидете на среща, всички тези отрицателни, несигурни мисли проникват през кожата ви и е очевидно, че сте нещастни.

Така че, вместо да се оплаквате, обърнете сценария. Отделете известно време, за да сте доволни от себе си, и след това можете да бъдете отворени за среща с нови хора.

Оставяте на вашите най-добри приятели внимателно да изготвят всеки текст, който му изпращате, преди да бъде изпратен

Аз съм кралицата, която отказва да взема решение, преди да се консултира с най-малко 37 съветника едни от най-близките ми приятели.

Почти всеки важен текст, който изпращах на всяко мое момче, с което излизах - до момента,- беше внимателно прочетено от най-малко трима отделни приятели и преминаваше през най-малко 10 кръга ревизии, преди да успея най-накрая да натисна бутона „изпрати” перфектния проект.

Грешка при настройването на плейъра: Невалиден адрес

След известно време спирате да вярвате в себе си и това, което трябваше да кажа, никога не изглеждаше толкова добро, колкото това, което моите приятели правеха от мое име.

Това е проблем, защото ако някога искате нещо истинско с някого, трябва да се надявате, че те харесват всичко у вас - странни текстове и всичко останало.

Отказвате да отидете трезва на срещата

Първите срещи могат да бъдат неудобни и откровено ужасяващи, така че да, да изпиете шот (или пет), винаги звучи примамливо. НО това разваля ЦЕЛИЯ опит от срещите.

Това чувство, което изпитваш, че искаш да повърнеш преди първата среща, е нормално, но обещавам, щом си на срещата, това ще изчезне.

Разбира се, срещата може да не се окаже хит. Или да се окаже е хит и да се харесате един друг или ако не е, имаш забавна история, да разкажеш на приятелите си.

Всичко, което правиш, когато се появиш пиян, доказва, че няма да те вземат насериозно.

Да сбъркате страха с лошо предчувствие

Има свит стомах от лошо предчувствие, а има и страх. Двете не са едно и също.

Чувството в стомаха трябва да се следва и страхът трябва да бъде овладян. Като самотен човек, мисълта да се влюбвате или да влизате в истински зрели отношения може (и ще) да бъде по-страшна за вас, отколкото за повечето хора.

Не бъркайте този страх с усещането, че нещата няма да се развият. Вие никога няма да знаете отговора на това, освен ако не пробвате и не се опитате да се ангажирате.

Да решите, че връзката няма да проработи от самото начало

По принцип това, което съм написала тук, е списък с всички мои въпроси, свързани с отношенията като самотен човек. И не всички от тях вероятно са най-гениалните.

Но тъй като в миналото нищо не ми се е случвало, предположих, че и в бъдеще няма да се справя с нищо.

Но всички предпазни мерки доведоха до това, че избягах от тонове потенциално прекрасни връзки.

Когато срещнах сегашния си приятел, реших да направя нещо различно. Оставих се да се надявам, че ще проработи.

И знаете ли какво? Получи се.

Така че оставете се да се надявате, че нещо добро ще се случи с вас и че няма да останете самотна завинаги. Щом това се случи с мен, аз вярвам, че ще работи и за вас.


 

Коментари към "10 неща, които ви пречат да имате връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg