10 причини, поради които животът ми щеше да е по-добър, ако можех да излизам с кучето си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Всички имаме онези шантави човешки моменти, когато лежим в леглото нощем и си мечтаем какво би било ако кучетата ни бяха хора и отговаряха на въпросите ни.

Има нещо специално в блясъка на очите на Роки, след като е погълнал неговите пет купички с храна и все още гледа с влажен, изпиващ поглед сандвича ти.

Целите ви ръце и крака са в драскотини от вълнението на кучето, когато се приберете малко по-късно у дома и то ви е чакало цял ден!

Не сте слагали грим с дни, защото сте били твърде заети да прекарате време с косматия си приятел и да му осигурите най-добрата грижа.

Само ако кучетата бяха хора....

Кой се нуждае от романтична връзка, когато има тази космата топка, която се катери в скута ти всеки ден? Присъединете се към мен самотни приятели и фенове на животните, поради 10 причини, заради които бих искала да превърна кучето си в гадже.

1.       Кучетата са перфектни слушатели

Имали сте лош ден? Някой в офиса ви е изял сандвича или някой решава нагло да ви задмине отдясно? Гаджето ти връзва тенекия, за да отиде на обяд с приятелките ти?

Не се притеснявай, кучето ти ще бъде там и ще чака с нетърпение да чуе всичките тези истории. Уморихте ли се да звъните на приятелите си нощем за малко приказки и съчувствие? Седнете с Роки и му разкежете проблемите си. Поплачете си и днес утре, всеки ден ако е нужно.

Роки ще е там, ще ви целува до безкрай и няма да ви съди как случайно сте прецакали съседа снощи. Роки може да не дава външен вид на такъв, но знаете, че в края на деня няма да ви осъжда и ще даде всичко, за да сте щастливи.

 

2. Кучетата не дават и пет пари за глупости

Кучетата живеят за няколко неща: любов, вода, храна и може би някое друго лакомство. Какво друго всъщност има в живота? Не е ли хубаво да си постянно заобиколен от някой, на който не му пука много и е толкова отстъпчив, че ти веднага се чувстваш по-добре в компанията му за остатъка от деня?

Добре дошли в кучешкия свят. Няколко прекарани часа с вашето куче могат да ви направят не само щастливи, но и да ви фокусират върху нещата, които си заслужават.
На кого му пука, че например най-добрия ти приятел ти е откраднал колата? Поне имате кучето си, което се стреми само към храна и любов в живота. Нуждите стават ключови. На кого му пука, че майка ви мрази, защото сте се татуирали? Не и на Роки.

3. Те обичат да ядят МНОГО

Кой не обича да похапва всеки ден? Уверявам ви, че кучето ви не само няма против , но предпочита да е около вас, когато се освините . На него му харесва.
Да не ви пука ако приятелите ви ви уведомяват за здравето и теглото ви. Придържайте се към точка две.
Насладете се на храната си и се утешавяйте с приема на калории, които сте на път да приемете в една либерална зона, където на никого не му пука или липсва причина да се спрете.

4. Те ви прегръщат в леглото

Нищо не може да замени лежането нощем с някого, който винаги иска да ви прегръща. С изключение на веднъж, два пъти, в които претендента е извън играта. Имате проблематично гадже, което не е обича да се гушка? Или лошо преживяване за една нощ, след която не ви се обадиха повече?
Не се тревожи. Тук на помощ идва Роки с трясък през вратата, чакал цял ден да се прегръща със собственика си. Чувствал си се предаден, защото партньорът ти не желае интимност? Не се бой Роки е тук!

5. Те не си тръгват на сутринта.
Докато не хукнат на лов за катерици или котки, обикалящи около канавката навън, Те няма да ви напуснат!

6. Те са лоялни
Имали ли сте опит с липса на лоялност от гадже или приятелка? Имали сте приятел, който някой ден намира „единствения” и забравя да се обади повече? Чувстваш се самотна до смърт и депресирана?
Вместо да се чувстваш зле и да оставиш положението извън контрол, вземи си животно, домашен любимец, КАКВОТО и да Е. Вие сте всичко, което животното има и , от което ще се нуждае някога. Използвайте контрола на личността , за дадете на кучето добър живот, да го обучите добре, така че да има полза от вас, както и вие от неговата лоялност.
Целият свят на домашния ви любимец сте вие и поведението ви. Можете ли да си представите човешко същество, обсебено по този начин от вас?
Това би било направо досадно и ненормално. Ако сте тъжни, вашето куче също е тъжно. Ако сте бесен, така е и с Роки. Кучетата са много чувствителни към чувствата и благосъстоянието на своите стопани.
Това ги прави много лоялни и чудесни домашни любимци, които дори могат да служат като временна замяна на мъж / жена. Защо се занимавате с хората, когато можете да се имате безгрижни, лоялни животни?

7. Те са перфектна компания ако мразите хората
Не знам за вас хора, но аз мразя хората. Те лъжат, драматични са, изпълнени с конфликти и болка. Разбира се има някои готини симпатяги тук таме, но не е достатъчно.
Единственият път, когато съм виждал кучето ми да спори с мен е, когато не получава правилната команда за сядане и за да бъда откровена, не мога да го виня; Аз бих направила същото.
Излизането навън в обществото е трагично ако включва работа с хора и цялото им ежедневно мрънкане, коментари и клюки, които изобщо не са ми интересни.
Щях да съм напълно щастлива да си седя у дома и да си говоря с кучето ми като луда жена, каквато съм, с надеждата един ден да получа отговор, а не да разчитам на хората в нашия модерен свят, за да ме забавляват.

8. Те те защитават
Имате шантав съсед, който проверява дома ви прекалено често? Хубавото е, че Роки има умения за защита клас А. Не само, защото няма да пусне у дома опасен непознат, но и защото ако усети някой наблизо ще лае предупредително, за да осигури вашето щастие и безопасност.
Не се притеснявай, пази спокойствието си, знаейки, че имаш резервно резе и, че времето  вкъщи е време за безопасност и уют.

9. Те винаги са щастливи.

Ако сте около тези, които са щастливи, по-вероятно е и вие да сте щастливи. Кучетата са по принцип винаги щастливи, ако получават необходимите за тях неща, споменати по-горе.

За тях животът се състои в малки и прости неща. Това, според мен, е една от най-важните причини за истинско щастие в живота. Живей с малко изисквания за простота и щастие. Животните могат лесно да ти предоставят това чувство на удовлетворение.

10. В края на деня, те са по-развълнувани, отколкото който и да е друг да видят, че се прибирате вкъщи от работа.

Уверете се, че имате добро яке да ви защити или нов чифт панталони, за да замените старите, които са били скъсани, вчера когато се прибрахте у дома.

Въпреки, че кучетата не могат да говорят вашия език, обзалагам се, че имате основни познания за тяхното вълнение, когато се приберете от работа. Ежедневното пристигане у дома от училище или работа е най-вълнуващото нещо в дневната програма на едно куче.

За кучето, няма нищо по-хубаво от връщането у дома на собственика, така че то може да яде, да се гушка, да играе, колкото е възможно, преди да се изтощи толкова, че да заспи на дивана.
Така че, защо не? Какво ви спира? Ако не сте фен на хората, скучните разговори и приказки, да имате животни около вас е добре, и домашните любимци със сигурност могат да се възползват от вашето благополучие.

Въпреки, че да имаш малък четири-крак приятел, който да върви след теб из къщата не може да ви даде всички отговори на благосъстоянието и щастието, мога да ви уверя, че едно куче може да ви помогне в пътя към удовлетворението и чрез него ще научите повече за самия себе си.
 


 

Коментари към " 10 причини, поради които животът ми щеше да е по-добър, ако можех да излизам с кучето си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg