10 причини, поради които поведението на кучка няма да ти помогне да привлечеш правилния мъж

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Под влияние на американската култура и най вече холивудските филми все повече хора започват да разглеждат милото и добро поведение като признак на слабост, което определено не води до успех. Ставаш лошо момче и получаваш момичето, държиш се като кучка и мъжът на мечтите ти е в краката ти. Е, познайте не всички хора имат нужда да влизат в такива „роли”. Ето няколко причини, поради които всяка уважаваща себе си жена трябва да се откаже от тази игра:

1.      Сигурни сме, че искаш равностоен партньор, не обект, над когото да упражняваш контрол

 Да, обичаш предизвикателствата и малко екшън от време на време е добре за поддържане на страстта, но връзките са достатъчно сложни, за да ги усложняваме още повече. Не губи време в излишно следене, проверяване на телефони и опити да получиш своето на всяка цена. В крайна сметка всеки иска разбиране, утеха и опора от човека до себе си и ролята на „лошата” все някога ще се изчерпа.

2.      Не можеш да харесваш мъже, които си падат по кучки

Да бъдем честни, някои жени могат да бъдат наистина ужасни. Игра на чувства, манипулации, очакване, днес е тук, утре вече не… Как можеш да се влюбиш в мъж, който приема това поведение. Истинска проява на мазохизъм!

3.      Искаш до себе си лидер и съветник, не опонент

Всички сме играли играта „нека покажем на кого му пука повече” – кой ще се обади първи, кой ще качи повече общи снимки в социалната мрежа, кой ще направи повече мили жестове. На кого е нужно такова съревнование? В една връзка двама души трябва да действат като един отбор. Ако се превърнете в два враждуващи лагера, има ли смисъл да сте заедно?

4.      Знаеш цената си и няма нужда да се правиш на такава, каквато не си

Когато си наясно със себе си, със своите слабости и сили страни, нямаш нужда от някакви детински игри, с които да привлечеш НЕГО! Ако не те харесва такава, каквато си, значи не е за теб и колкото и да се опитваш да бъдеш „лоша”, за да го впечатлиш, изходът от ситуацията е ясен и страданието сигурно.

5.      Да знаеш какво искаш е наистина секси

Няма нищо по-хубаво от това да имаш ясно определени цели и стремежи. Знаеш какво искаш и правиш всичко възможно да го постигнеш. Здраво стъпила на земята без всякакви заблуди, че пътят на успеха е лесен. Ако разпознаваш себе си в тези редове, ще искаш и мъжът до теб да бъде точно такъв и няма нищо по-секси от мъж с такъв профил.

6.      Ако започнеш играта, ще се впуснеш във връзка по грешните причини

Понякога отчаяно искаме нещата да се получат само защото не желаем да загубим, да признаем, че сме се провалили. Това ни тласка към играта на определени роли и започваме да се отнасяме нездравословно, както към партньора, така и към себе си.

7.      Вярваш в справедливостта

Както гласи една приказка: „каквото повикало, такова се обадило”. Когато се отнасяш с уважение и разбиране към партньора, той ще ти отвръща със същото. Прескачането от една самоличност в друга няма да ти осигури спокойствие и напредък във връзката. Хората не се събират, за да си вгорчават живота един на друг, а напротив, за да споделят хубавите и лошите си моменти заедно.

8.      Не си падаш по идиоти

Какво стана с кавалерството и добрите обноски? Не можеш да отречеш, че все още тези неща те впечатляват повече от грубото, егоистично поведение на съвременните мачовци. Кучките отиват точно при този тип „лоши момчета”, а твоето място със сигурност не е там.

9.      Грижа те е за всички, докато спрат да показват, че ги е грижа за теб

Абсолютно нормална човешка реакция, която се отнася не само за личните връзки, но и за приятелствата, колегите, роднините. Знаем, че ти не си от безсърдечните кучки, на които не им пука за никого и лоялността и честността не са непознати за личността ти.

10.  Ти не си кучка по душа

За да играеш тази роля, трябва поне една част от теб да притежава всичко изброено по-горе, ако това не е така, определено не попадаш в тази категория и няма смисъл да преследваш мъже, които си падат по кучки. Такъв никога няма да ти даде любовта и подкрепата, от които наистина се нуждаеш.  

 

Вижте още:

На изчезване ли са истинските мъже?


 

Коментари към "10 причини, поради които поведението на кучка няма да ти помогне да привлечеш правилния мъж":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg